Broadway. Bucuresti.

0

"Broadway. Bucuresti.", un spectacol cu cele mai frumoase momente din 14 celebre musicaluri americane realizate de la inceputuri pana astazi, un spectacol pe care au acceptat sa il realizeze mari creatori (regizori, coregrafi, scenografi), personalitati proeminente ale teatrului romanesc de astazi, artisti din generatii diferite, deosebiti, firesc, prin stilul propriu, uniti toti in ideea de a da nastere unui proiect inedit, in premiera in Romania.
"Broadway. Bucuresti." este o explozie de frumos, un spectacol menit sa atraga atentia publicului de la noi, sa aduca in sala spectatori din diverse zone artistice, de la cei care admira coregrafia, la cei care apreciaza interpretarea unei orchestre, pana la cei care iubesc maiestria, teatrala, a regizorilor.

Actul I: Cabaret (1966), West Side Story (1957), Cats (1982), Omagiu Richard Rogers (Medley), South Pacific (1949), Fantoma de la opera (1957)
Actul II: Chicago (1975), Scripcarul pe acoperis (1975),  Inima de leu (2006), Evita (1979), New York: Here’s to the Big Apple (1977)
Dirijor: George Balint
Regia: Alexandru Tocilescu, Ion Caramitru, Beatrice Rancea, Radu Afrim, Cornel Todea, Radu Alexandru Nica, Razvan Dinca
Coregrafia: Razvan Mazilu, Mihai Babuska, Florin Fieroiu, Carmen Cotofana, Sergiu Anghel
Decorurile: J. Werner
Costumele: Doina Levintza

Data/Ora: 13 Mai, ora 19:00
Sala:Sala TNO (Teatrul National de Opereta ”Ion Dacian”)
Locatie: Teatrul National de Opereta ”Ion Dacian”

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.