Brazi in ghiveci si Festivalul Brazilor de Craciun

0

De ce sa alegem Brazi in Ghiveci ?

Pe langa preocuparea pentru mediul inconjurator, un magazin online de comercializare flori a ales sa doneze 10% din incasarile obtinute prin vanzarea brazilor in ghiveci catre Organizatia Salvati Copiii Romania, inspirati fiind de Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment anual ajuns la a 11-a editie.

Anul acesta aceeasi florarie ofera un serviciu inedit: replantarea brazilor de Craciun

"Am lansat aceasta campanile pentru ca ne preocupa mediul in care traim si am vrut sa oferim o bucurie copiilor carora nu le trimite nimeni flori si, uneori, nu primesc nici macar o jucarie, o masa deosebita sau un zambet." – declara reprezentatii magazinului online.

Fondurile provenite din vanzarile acestor Brazi in ghiveci, vor ajuta la educarea si intretinerea copiilor orfani, care nu au avut norocul de a avea o familie care sa le ofere caldura si sprijin. Peste 10.000 de copii au fost ajutati de catre organizatia Salvati Copiii,  pentru a putea fi reintegrati social.

In cele noua editii de pana acum, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.000.000 Euro. Sumele au fost folosite pentru dotarea bibliotecilor din scoli, si pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 10.400 copii cu situatii financiare precare.

Sa cumparam Brazi in Ghiveci, pentru un Craciun mai frumos!

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.