Bike Expo – biciclete si accesorii

0

In perioada 23-25 aprilie este anuntata lansarea primei editii a Salonului de Biciclete si accesorii Bike Expo, in cadrul centrului expozitional international Romexpo.

 

Evenimentul Bike Expo va fi desfasurat impreuna cu binecunoscutul targ SMAEB , si va beneficia de sprijinul logistic si expunerea media a acestuia.


Bike Expo
este singurul targ commercial de gen din tara. Cu acest eveniment, incepand inca din aprilie 2010, brand-urile de top ale industriei de gen, precum si cei nou intrati pe aceasta piata au posibilitatea de a-si prezenta inovatiile precum si intreaga gama de produse. In cadrul primei zile a targului, expozantii vor avea posibilitatea sa isi prezinte produsele exclusiv marilor retaileri nationali si internationali, precum si catre membrii presei de specialitate si nu numai.
 

Bike Expo va fi  deschis in fiecare zi de eveniment intre orele 9.00 si 20.00. In tot acest timp, uriasul teren de demonstratii in aer liber amenajat special pentru aceasta expozitie, va oferi tuturor celor prezenti posibilitatea unui intens schimb de experienta si know-how precum si suficiente alternative de testare a produselor expuse, pe numeroase si diverse trasee.
De asemenea, zilnic in cadrul standului expozitional – pe un teren special construit – se vor desfasura permanent demonstratii de flat land realizate de Daniel Furhman locul 3 in clasamentul mondial de BMX flat land.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.