Apartamente decomandate cu gradina din zona Titan isi asteapta proprietarii

0

Dezvoltatorii regandesc locuintele urbane sa corespunda 100% dorintelor cumparatorilor. Pentru acest lucru studiaza mult, se inspira de pe piata imobiliara din tarile dezvoltate si investesc. Nu este usor sa se realizeze vile cu sistem smart, cu dressing si loc de parcare, apartamente cu incalzire in padoseala si apartamente decomandate cu gradina sau curte. In anumite complexe rezidentiale au aparut parcuri exclusiviste, destinate celor care locuiesc in imobilele respective.

Fiecare complex de blocuri sau de vile care se construieste vine cu ceva nou, cu ceva prin care sa atraga cumparatorii.

Asa sunt si apartamente 2 camere Titan care au curte proprie sau gradina. In lumea satelor, proprietarul unei case iese in curtea din fata casei sa auda pasarile ciripind, sa simta mangaierea razelor solare pe crestet. Multi considera casa cu curte o binecuvantare, fiindca acolo se pot juca micutii sub supravagherea atenta a bunicilor sau a parintilor.

In prezent, marii dezvoltatori ai momentului au tinut cont de aceasta nevoie a oamenilor si au construit apartamente cu gazon si cu curte interioara.

Situat la parter, avand 2 camere, apartamentul pus in vanzare se va da repede fiindca sunt multi oameni care ar da tot ce au pentru un spatiu pe care sa il umple cu flori si verdeata.

In curtea aceea de 35 de m.p. se poate amenaja un loc de baut cafeaua pe cinste. Gazonul trebuie ingrijit, iar ghivece cu flori frumoase pot fi amplasate din loc in loc. Se gasesc in florarii si ghivece cu mini portocali sau cu lamai care arata grozav. In mijlocul curtii se poate instala o umbrela de soare, o masa rotunda si eleganta si in jurul ei scaune.

Posesorii acestei locuinte de vis vor avea multumirea ca locuiesc intr-un oras mare, cu multe oportunitati si in acelasi timp isi vor astampara dorul de natura, de casa de la tara a bunicilor.

Prin gradina acestui apartament se pot ascunde oua rosii sau oua de ciocolata pe care sa le caute copiii de Pasti. Un miniparc tematic, asa se poate amenaja minunea din fata apartamentului. Iarna cu Mos Craciun si cu un brad impodobit, primavara cu iepuras cu cosul sau de oua rosii in brate, iar toamna se va colora placut vegetatia, oferind un tablou multicolor privitorilor.

87 143 de euro nu este un pret mare pentru o asemenea bijuterie, fiindca parcul din fata balconului valoreaza o avere. Dotarile apartamentului sunt superioare, rezistenta acestuia garantata, iar securitatea pe care o ofera locuitorilor maxima.

Blocul in care se afla apartamentul descris mai sus a fost terminat in anul 2021, avand ca stractura solida betonul si caramida. Inaltimea acestuia este de 6 etaje+ parter si subsol.

Intrarea in imobil se face civilizat, in calea potentialilor raufacatori sta interfonul. Liftul este foarte rapid, modern si silentios, iar senzorul pentru incendii sesizeaza si cel mai vag miros de fum.

Usa metalica de la intrare este antiefractie, iar cumparatorii primesc simultan cu cheile apartamentului si telecomanda garajului.

Fiind un apartament decomandat, intrarea in camere se face din holul lung, iar musafirii nu trec prin toate camerele, ci sunt condusi in living.

Intr-o locuinta este esential sa nu se treaca dintr-o camera in alta, ca persoanele care impart casa sa nu se deranjeze reciproc. Pandemia care a impus lucrul de-acasa si scoala online a demonstrat importanta acestui lucru.

Cine doreste acest apartament sa sune la numarul de telefon: 0721 364017 sau sa scrie un e-mail pe care sa-l trimita la adresa: vanzari.optima@sudrezidential.ro . De asemenea, pe site-ul promotorului imobiliar se poate programa o vizita pentru evaluarea apartamentului, a blocului, a complexului rezidential si a vecinatatilor.

Persoana care doreste sa isi cumpere o casa trebuie sa isi ia timp, sa analizeze atent:

-drumul pana la imobilul respectiv atat dimineata sau seara, cat si pe vreme buna si cand ploua.

-amplasarea imobilului, privelistile din jur. In trecut, blocurile gri, neingrijite agreseau privirile celor care locuiau la bloc. In prezent, noile imobile sunt crem, bej, albe, vernil, adica in culori pastelate care incanta privirile si intretin buna dispozitie. Este bine ca de la balcon sau de pe terasa sa nu se vada ghena, vreo fabrica uriasa, ci privelistea sa fie de poveste.

-distanta pana la punctele de interes: statiile de metrou sau de autobuz sa fie mica si sa se poata ajunge pe jos pana acolo. De asemenea, este bine ca magazinul cel mai apropiat sa fie la 50-100 de metri distanta si sa fie bine aprovizionat. La 10-15 minute de mers pe jos omul sa gaseasca: farmacia, bancile, piata, scoala, gradinita, tot ce are nevoie pentru casa si familia sa.

-dotarile, finisajele, marimea apartamentului pe care doreste sa il cumpere.

-aspectul celui mai apropiat parc si cat de sigur este.

-iluminatul stradal.

-linistea si curatenia din zona.

Daca apartamentul intruneste 80-90 % din asteptarile potentialului cumparator, el poate fi achizitionat fara grija.

O casa cu curte, garaj si gradina reprezinta o binecuvantare, chiar daca se obtine cu eforturi financiare. Eforturile marilor dezvoltatori imobiliari de a oferi oportunitati originale celor care isi cumpara vile, apartamente sau garsoniere merita rasplatite pe deplin. Persoanele care au cumparat apartamente noi in Titan se declara multumite pe deplin, fiindca in apropiere au: multe supermarketuri aprovizionate, o piata cu preturi accesibile si cu legume si fructe proaspete si bune, un parc mare cu lac, cafenele si restaurante, tot ceea ce poate sa isi doreasca omul modern, insetat de confort.

Titanul reprezinta un cartier iubit de bucuresteni pentru linistea si curatenia care domnesc acolo, pentru zona comerciala bine pusa la punct si pentru parcul sau in care se gasesc surse de distractie pentru toate varstele.

 

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.