Aniverari virtuale pentru copii și adulți pasionați de gaming și tehnologie

0

Una dintre cele mai active companii de VR (realitate virtuală) din București și din țară, reușește cu ajutorul aparaturii de specialitate să ofere experiențe unice copiilor și adulților ce optează să organizeze evenimente personale, zile de naștere sau evenimente corporate în una dintre locațiile Univrse sau la locația specificată de către client.

 

Prin intermediul unor jocuri și aplicații copiii dar si adultii, pot intra într-o lume virtuală, foarte reală! Pot interacționa cu diverse personaje și pot chiar experimenta senzații unice precum zborul, săritul în gol, controlul timpului, trasul cu arcul și multe altele. Pot chiar vizita locuri interesante de pe glob sau opere de artă aflate în muzee la mii de km distanță.

 

Compania Univrse ce deține deja mai multe locații în București și în țară, a fost fondată în urma cu 2 ani de câtre un tânăr antreprenor, pasionat de gaming si tehnologie, Mircea Matei iar pâna în prezent, firma sa a organizat în cadrul sălilor Univrse de jocuri și evenimente VR, peste 550 de ‘petreceri’ virtuale pentru copii și alte sute de activări în cadrul a diverse evenimente personale sau de business. 

 

Petrecerile aniversare pot număra până la 20 de copiii și pot fi organizate atât in locațiile Univrse (București, Ploiești, Târgu-Jiu, Craiova), sub forma unei aniversări pentru cei mici cât și în afara locației, unul dintre serviciile companiei fiind: “Experiențe la tine acasă!”. O echipă împreună cu aparatura necesară, poate oferi suport complet pentru a intrat în lumea virtuală, chiar la tine acasă. 

De asemenea, Univrse poate organiza activări și evenimente VR chiar și la birou sau diverse evenimenre si locații corporate. 

 

HTC Vive, Vr Oculus Quest, Playstation 4 sau Noriel Blastere X-shot sunt vedetele petrecerilor, căștile și aparatele VR cu ajutorul cărora atât copiii cât si adulții pot avea parte de cele mai reale experiente virtuale. Există zeci de aplicații și jocuri pe care le puteți descoperi. 

 

Acest tip de activare poate fi un mod plăcut de a petrecere weekendul, ziua de naștere, sau de ce nu, surprinde oaspeții de la nuntă, botez, petrecere corporate sau ține ocupați copiii în cadrul evenimentelor speciale din viața părinților. 

 

Prețul unei experiente VR variază între 50lei/oră și 350lei/oră în funcție de numărul de persoane sau specificațiile evenimentului, după caz. Mai multe detalii, cât și lista cu cele mai apreciate jocuri și aplicații, puteți găsi accesând link-ul https://www.univrse.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.