Andreescu Gabriel, autorul albumelor de succes

0

Trebuie sa ai viziune si toate celelalte calitati care definesc un mare artist, sa realizezi in cadrul sedintelor foto-video erotice, adevarate albume de arta.

Andreescu Gabriel realizeaza adevarate capodopere valorificand frumusetea feminina. Fiecare vizita pe site-ul sau oficial este un prilej de mare sarbatoare. La fiecare model stai sa observe detaliile ore intregi. Culoarea, claritatea, lumina, mimica si recuzitele sunt reglate sau alese cu precizie de maestru.
El stie sa puna in valoare frumusetea blonda, bruneta, satena si roscata.
Femeia este trandafirul vietii prin risipa de frumusete din jur si prin parfumul faptelor bune pe care le face. Iubirea pentru ea a declansat razboaie sau a adus pacea si mantuirea pe pamant. In fotografiile marca Andreescu Gabriel toate acestea se simt, se vad, nu se exprima prin cuvinte, de aceea il consider un vrajitor al fotografiei.

O femeie frumoasa, cu pielea fina si catifelata, cu par bogat si ochi frumosi trebuie sa fie rasfatata rasfatatelor. Unde anume ar putea sa pozeze o astfel de frumusete?
Pe o blana scumpa fina si matasoasa de leopard sau alba frumusetea feminina este amplificata. Andreescu Gabriel stie ca o femeie frumoasa acapareeaza toate privitile si fara ea si sarbatorile isi pierd din farmec, de aceea modelele sale pozeaza in decor hibernal feeric. In timp ce ele sunt in prim-plan, pe fundal se zaresc decoratiuni, bradul impodobit, lumanarile colorate.
Femeia este vatra unei case, de aceea Andreescu Gabriel o plaseaza mereu in mijocul luminii. Cu sanii ei generosi ea hraneste si sustine viata, de aceea in dreptul lor se pot vedea inimii rosii stralucitoare.
Femeia frumoasa si tanara inseamna: perle perfecte, catifea, dantela de cea mai buna calitate, tot ceea ce inseamna finete si frumusete. Femeia straluceste fiind o piesa scumpa prin calitatile pe care le poseda, de aceea se asorteaza cu o piscina de lux, in care apa turcoaz straluceste si in ea se reflecta cerul, cu oglinda de cristal si semineul alb.
Privind indelung poezele femeilor frumoase, iti dai seama cata armonie este intre fotograf si modelele sale. Ele au incredere deplina in el si se deschid asemenea unor flori.
Acadeaua, cadoul sunt simboluri care sugereaza cat de pretioasa este femeia in viata sociala. Ea bucura sufletul, ochii si privirile tuturor celor din jurul ei. O femeie cu adevarat frumoasa intoarce capete: si capetele barbatilor, dar si pe ale femeilor si adolescentelor care isi doresc sa fie ca ea. Pe site-ul oficial al specialistului in fotografie erotica am admirat o galerie intreaga de frumusete feminina.
Dar pozele facute de el au farmec, fiindca alaturi de frumusetea fetelor, el reuseste sa surprinda si atitudinea lor si inteligenta.
O fata care activeaza in industria frumusetii stie sa isi poarte de grija si dovedeste inteligenta in tot ceea ce face.
Andreescu Gabriel este numarul 1 in fotografie erotica si sedinte video de promovare, fiindca este la curent cu tot ce apare nou si participa la cursurile de profil din tara si din strainatate.
Neobosit, el gaseste resurse de a reinventa decorurile, unghiurile, astfel ca, desi pozeaza acelasi model, totul pare nou si este invaluit in aura de mister.
In pozele de pe site-ul sau citesti ca isi face cu multa placere meseria, altfel nu ar fi toate la fel de reusite.
Gabriel este iubit de modele si preferat de ele fiindca:
-este perfectionist. In vocabularul sau nu exista:”Lasa ca merge si asa!”
-face atmosfera in timp sedintelor. Cu el totul este distractiv, fiindca nu se enerveaza, are rabdare, nu depune armele, pana nu iese totul perfect.
-isi complimenteaza modelele, le respecta si le pune in valoare. Toate fetele care lucreaza cu el ii admira manierele si nobletea sufleteasca de care da dovada.
-este de incredere. Sterge toate rebuturile si nu pastreaza in aparat decat pozele perfecte.
Oricat ar fi fetele de frumoase, studiourile de performante si aparatura de eficienta, fara poze care sa atraga, succesul se va lasa asteptat, de aceea Andreescu Gabriel este un promotor al succesului.
In concluzie, daca aspiri sa devii cel mai bine platit model din tara, nu accepta alt fotograf, fiindca ti-am spus cine este as in fotografie erotica. Fa un popas pe site-ul sau oficial si convinge-te!
Programeaza-te acum, vara fiindca va veni cu idei care sa te faca dorita asemenea unei capsuni coapte, ca o inghetata sau ca o bere rece pe canicula!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.