Amanet camioane si utilaje – un serviciu util intreprinzatorilor

0

Si intreprinzatorii raman adesea fara bani, fiindca au cheltuieli mai mari decat oamenii care au statut de salariati. Un om de afaceri are in schimb ceva valoros de vanzare sau se poate bizui pe servicii de amanet camioane si utilaje.

Un detinator al unei firme de constructii gandeste mereu practic si isi cumpara doua-trei camioane cu care sa poata transporta materialele de constructie pe santier. Tot din spirit de economie si pentru urgentarea lucrarilor si respectarea termenelor si-a cumparat si utilaje constructii in care a investit enorm.

Cu toate acestea, desi camioanele si utilajele lui valoreaza mii de euro se intampla uneori sa ramana fara banii necesari pentru finalizarea unei cladiri.

Un contract neonorat la timp inseamna plata unor penalizari uriase, in plus, daca lucrarea a fost castigata la licitatie, intarzierea este o bila neagra la alte licitatii.

Ce poate face un antreprenor pentru a salva situatia in cazul in care are de executat reabilitarea unei scoli, este 25 august si nu mai are bani, sa finalizeze lucrarea pe 10 septembrie?

Penalizarile inseamna bani dati in zadar si respingerea dosarului la viitoarele licitatii pentru obtinerea unor lucrari publice.

Salvarea lui este simpla si trebuie sa fie informat din timp sa stie care este miscarea castigatoare.

Se adreseaza unui reprezentant al firmei Auto Kredit.ro si solicita evaluarea utilajului sau a camionul sau, oferind toate datele care i se cer.

Va constata ca pretul fixat este cel corect si ca i se ofera informatii complete despre credit. Reprezentantul institutiei de creditare va veni la adresa specificata, sa vada utilajul si sa aprecizeze suma ce va fi primita la schimb. Vestea buna este ca firmele concurente nu vor afla ceea ce se petrece, fiindca tranzactia este confidentiala.

Banii necesari pentru ultimele finisari vor veni la timp, iar lucrarea se va incheia cu succes. Pentru o firma de constructie, fiecare lucrare finalizata la termen si realizata cu simtul raspunderii este o rampa de lansare catre succes.

In 30 de zile apar alte lucrari, se vor incasa banii necesari pentru rascumpararea utilajului sau a camionului.

Un posesor de camioane si utilaje de constructii in stare tehnica perfecta nu trebuie sa intre niciodata in panica in momentul in care ramane fara bani, atata timp cat pe piata financiara exista Auto Kredit.

Banii se obtin de indata ce masina a fost dusa la sediul casei de amanet si a fost semnat contractul.

Pe prima pagina a site-ului sunt afisate comisioanele ca toti cei care doresc sa imprumute bani in schimbul masinilor sa stie exact cat vor avea de achitat la sfarsitul contractului.

Comisionul scade cu cat suma este mai mare. Intre 10 000 si 20 000 de mii, valoarea comisionului este de 8 %, o suma modica raportata la importanta imprumutului in momentul in care a fost facut.

De la 20 000 la 40 000 comisionul scade cu 2 %, adica nu mai este de 6 %, ci de 4 %.

Se acorda imprumuturi si de la 40 000 de lei in plus cu un comision de 5 %.

In sfarsit, serviciile firmei sunt asa de fexibile, incat cine doreste sa vanda masina primeste ajutor din partea firmei concretizat mai intai in cosmetizare auto.

Pot fi urgente financiare pentru fermieri care sa justifice amanetarea utilajelor agricole sau a camioanelor?

Raspunsul este pozitiv. In perioada recoltarii este posibil sa lipseasca ambalajele si fara ele livrarea produselor este imposibila.

Clientii interesati de produse pot veni cu camioanele la ferma sa le ia, dar sa vina cu ambalajele nu se obisnuieste. Recolta nu poate fi lasata neadunata din gradini, de pe camp si din livezi.

O alta urgenta o reprezinta plata zilierilor care aduna fructele si legumele. Ei nu pot sa lucreze pe credit, fiindca au familii si au nevoie de bani sa supravietuiasca.

Dupa valorificarea produselor pot fi recuperate si masinile amanetate si rezolvarea a fost cat se poate de eleganta.

Uneori incasarile sunt devansate de nevoia de bani, iar in lipsa investitiilor, acele incasari mult mai mari nu se mai produc.

Fermierul care are nevoie urgent de lazi frigorifice, fiindca nu are unde isi pastra carnea si produsele lactate nu are de ales. Trebuie sa faca un imprumut, fiindca altfel pierde totul.

Diferentele dintre o banca si aceasta casa de amanet serioasa sunt multe si mari. Banca doreste garantii peste garantii si acte peste acte. Auto Kredit nu doreste altceva decat actele masinii si cheile.

Bancile au avut in trecut obiceiul de a schimba regulile in timpul jocului (de a modifica dobanzile in timpul imprumutului, desi exista un contract), casa de amanet onesta are comisioanele afisate pe site si ele descresc pe masura ce suma imprumutata creste.

Casa de amanet respecta dreptul clientului la confidentialitatea imprumutului, in timp ce banca, prin adeverinta de salariat pe care o cere de la serviciu, face imprumutul public.

Auto Kredit.ro procedeaza la fel de discret si de elegant si in cazul intarzierilor la plata.

Antreprenorii din Romania au in aceasta institutie nebancare un sprijin de nadejde de care ar trebui sa tina cont in situatiile limita.

Imprumuturile acestea oferite in schimbul masinilor si utilajelor pot fi investite sau folosite pentru reducerea pierderilor.

Un imprumut investit inteligent poate aduce un profit mult mai mare decat valoarea comisioanelor.

Si oamenii obisnuiti care se confrunta cu greutati financiare, dar au masina, le pot rezolva rapid si discret.

Este mult mai bine ca imprumutul sa fie legal, oficial, decat unul de la rude sau de la prieteni care indatoreaza pe viata (datorie morala fata de omul salvator).

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.