Allegro, cireasha pe-un tort dichisit

0

Cu un mobilier foarte elegant si bine integrat in design-ul loby-ului hotelului Ramada North, restaurantul Allegro apare ca o cireasha pe un tort frumos dichisit si apetisant, care are suficient echilibru incat nu-ti provoaca starea de lesin de-atat dulce, ca-n unele locuri in care fitzele prostesti iti dau stari hepatice mai putin placute.

Deci spun ca e rafinat in forma si fond. In forma pentru ca arata excelent ca ambient si servirea e amabila si profesionista. In fond, pentru ca o supa crema de ciuperci ca cea de la Allegro n-am mai mancat vreodata.

Singurul lucru pe care-l am ca reprosh la adresa ei este ca a venit intr-o cantitate care m-a depasit. Fiind atat de gustoasa nu m-am putut abtine si m-am indopat de la primul fel.
Somonul grill a fost pregatit ca la carte, ancorat intr-un rissotto ca la mama italienilor. Iar m-am indopat.

Si daca tot am vrut sa-mi dau de lucru la sala de fortza pentru inca o saptamana am trantit si-un mousse de ciocolata in coada. Am crezut ca ma topesc si-mi scurg fizicul intr-o lingurita, intr-atat de mult mi-am identificat preferintele in materie de dulciuri cu desertul asta.

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.