Aeroportul transformat in obor de vite de catre RBD

0

RBD este un grup care s-a format in anul 2004 in telenovela ”Rebelde”,  iz de hazna sudamericana cu nume demn de acel guano prea binecunoscut.
Asta noapte, pe Aeroportul Henri Coanda, poarta de intrare in tzara noastra mandra: sute de fani cretinitzi de 4 maimutzoi oracaitori au luat cu asalt caile de intrare, iesire, shedere, si orice mai putea fi murdarit cumva in vreun fel, asteptand pe acesti ”guano”.
Mitocani care n-aveau idee despre folosirea unui jeton de parcare au blocat aproape tot, isterice nesatisfacute de ani de zile, sau dintre cele ce nu cunoscusera inca barbatul in plenitudinea lui phalica, miorlaiau ca in saptamana branzei, cu chilotzii uzi de nadusheala noptii calduroase in amestec cu secretziile specifice altui gen de caldura.
Slava cerului, alde guano au iesit prin alta parte, nu pe unde mitocanii si proastele asteptau excitatzi. Sa te tzii lacrimi? ”N-o sa mai fim fanii lor”, strigau toantele ridicandu-si pantalonii cu vedere la ”burica”, si-acoperind in acest fel tatuajele standard din preajma bretelelor bikineshti. La iesire s-au si batut cativa, evident nestiind sa astepte in mod civilizat la barierele de iesire.
Pacat ca a lipsit preshedintele jucator in telenovela Romaniei ticaloshite; s-ar fi pretat perfect unei asemenea bai de multzime.

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.