Accesorii casa si gradina pentru toate necesitatile

0

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba cea mai frumoasa locuinta, iar Regalfermierul.ro vine cu o multime de accesorii casa si gradina la preturi avantajoase, iar gama nu se limiteaza doar la pungi din plastic sau manusi de gradina.

Din acesta gama de produse clientii pot cumpara:

-Furca;

-Coasa;

-Furca pentru cartofi;

-Grebla cu 16 dinti;

-Grebla cu dinti flexibili;

-Piatra pentru ascutit;

-Plantator mare automat cu fertilizator;

-Plasa pentru sustinere plante;

-Pompa stropit;

-Roata Roaba Brut;

-Redresor Auto BC40;

-Sapa forjata;

-Secera cu Maner Lung.

Desigur, magazinul Regalfermierul.ro are mult mai multe produse, insa in gama de accesorii casa si gradina acestea sunt produsele cele mai des intalnite si cumparate.

O furca de gradinarit este unul dintre cele mai importante instrumente pe care trebuie sa le ai in jurul gradinii, impreuna cu o lopata, grebla si pereche de foarfece. Furcile disponibile includ versiuni mari pentru lucrari in pozitie verticala si altele mici pentru sarcini mai detaliate, de jos la sol.

In primul rand, exista furcile utilizate pentru saparea sau aerarea solului: furca de gradina, furca de sapat si furca de margine.

Furca de gradina – furca de gradina este cea mai mare dintre acestea si este utila pentru spatii mai mari. Cand se foloseste o furca de gradina? Aceste instrumente dure sunt excelente pentru sarcini mai grele, cum ar fi spargerea solului dur sau infiintarea unei noi gradini. Alte utilizari ale furcii de gradina includ solul dublu sapat si aerat. Sunt utile mai ales daca aveti argila grea sau sol compactat.

Furca sapatoare – Varul furcii de gradina, furca sapatoare (cunoscuta si sub numele de furca spading) este utilizata pentru sapat sau rasturnarea tipurilor de sol mai usoare si pentru recoltarea legumelor radacina. La fel ca furcile de gradina, furcile sapatoare au cel mai frecvent patru colturi.

Furca de margini – Furca de margini este o versiune mai mica a furcii de gradina, asa ca este buna atat pentru persoanele scunde, cat si pentru spatiile mici. Doriti sa cumparati o furca de margini daca aveti o gradina mica unde o furca mai mare ar fi exagerata. De asemenea, sunt utile pentru granite, paturi ridicate sau alte locuri stranse in care s-ar putea sa nu se potriveasca o furca mai mare. Apoi, exista furci, care sunt furci ascutite folosite pentru mutarea sau rasturnarea materialelor precum fan, paie, compost sau gunoi de grajd. Fermierii le folosesc pentru a muta baloti mici de fan si pentru a inlocui asternutul in grajdurile de animale, printre alte sarcini. Furcile pot avea doua, trei, patru sau mai multe colturi. Spre deosebire de furcile de gradina, colturile sunt de obicei curbate in sus pentru a oferi mai multa capacitate de scoop.

Tipurile obisnuite de furci in gradini includ:

Furca de compost – O furca de compost este o furca cu danturi foarte ascutite, care sunt concepute pentru trierea in compost. Acest lucru face mai usor de apucat si ridicat compostul atunci cand intoarceti gramada de compost.

Furca pentru cartofi – Furca pentru cartofi este o furca specializata care face recoltarea cartofilor mai usoara si mai eficienta. Acestea au un numar diferit de colturi, de obicei cu capete contondente concepute pentru a nu deteriora cartofii.

Toate furcile de mai sus sunt utilizate in picioare in pozitie verticala. Furcile de mana sunt proiectate pentru momentele in care doriti sa lucrati aproape de sol. Aceste furci mici sunt tinute intr-o mana si sunt mai bune pentru sarcini mai mici si mai detaliate.

Furcile sunt unelte relativ simple, insa esentiale pentru a face diferitele munci intr-o gradina! De asemenea, nimeni nu ar putea inlatura frunzele lasate in urma de toamna fara o grebla.

Unde am fi fara umila grebla? Frunzele si resturile de gradina nu ar fi adunate, iar solul va ramane aglomerat si greu de semanat. Una peste alta, treburile din gradina ar fi mult mai dificile. Se pare ca exista multe tipuri, iar alegerea greblei potrivite pentru sarcina la indemana va va face sa realizati lucrurile mult mai usor. Sa aruncam o privire la cateva greble pe care le puteti folosi pentru a face ca gazonul si marginile sa arate frumoase!

Grebla de gazon -Un cap de plastic si un maner usor din aluminiu fac din aceasta grebla o ustensila usor de transportat. Modelele de grebla de tip arbust de mana pot fi, de asemenea, realizate si in alte feluri.

Capul de 8 inch de pe aceasta grebla este mai ingust decat altele, asa ca intra intre plante fara probleme. Manerul lung ajunge in spatele marginilor greu accesibile in alte situatii. Dupa ce ati scapat de toate resturile, utilizati aceasta grebla la indemana pentru raspandirea mulcilor sau a compostului si in jurul plantelor fara a rupe frunze sau a rupe tulpinile.

Puteti acoperi o multime de teren relativ rapid toamna atunci cand utilizati o grebla de frunze de plastic cu cap lat – aceasta are o inaltime de 30 de centimetri!

Ce sa cautati in grebla de frunze de plastic

Datorita naturii repetitive a greblarii frunzelor, confortul este esential atunci cand alegeti unul dintre aceste instrumente. De fapt, exista o multime de functii si latimi diferite disponibile – incercati mai multe la magazin inainte de a cumpara.

Verificati-le pe cele cu manere curbate si evaluati greutatea si echilibrul. Cel mai versatile si utilizate au o alta caracteristica interesanta – colturile sunt unite, astfel incat capul sa nu se infunde cu frunze.

Cum se foloseste o grebla din frunze de plastic

Cu o miscare de maturare adunati orice frunze sau resturi in peluza. Asigurati-va ca faceti pauze frecvente, astfel incat sa puteti evita leziunile repetate legate de miscare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.