.
3

Zilele Clasic e fantastic 2024

0

Asociația Clasic e fantastic, Filarmonica George Enescu și Teatrul Odeon invită cel mai tânăr public la primul mini-festival Clasic e fantastic. În zilele de sâmbătă, 27 și duminică, 28 ianuarie sunt programate șase evenimente speciale, doua în Sala mare a Ateneului Român și patru în Sala Majestic a Teatrului Odeon.

În seria Cum să înțelegem muzica vor fi prezentate un CineConcert – Felix the Cat, spectacol de film și muzică realizat în colaborare cu Festivalului Internațional de Animație Animest, interpreți Simona Strungaru Symphonics și Azi Cu Mozart. Gigi Căciuleanu – O lectură de coregrafie pe muzica lui Wolfgang Amadeus Mozart și Paul Ilea, interpreți Gigi Căciuleanu Romania Dance Company.

În seria Copilăria marilor muzicieni sunt incluse patru spectacole de teatru cu muzică dedicate compozitorilor George Enescu, Frédéric Chopin, George Gershwin și Béla Bartók.

Biletele se pot cumpăra

– De la Casa de Bilete a Ateneului Român (Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00, Telefon: 021.315.68.75)

– Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – secțiunea „Calendar“.

– De la Casa de bilete a Teatrului Odeon, Program: Luni – duminică, 11:30 – 19:00, cu pauză între 14:30 – 15:00. Telefon: +40738 823 583

– Online accesând Teatrul Odeon program

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.