Tarife reduse la 50% in 15 hoteluri

0

Persoanele care nu au putut parasi Romania din cauza norului de cenusa beneficiaza de tarife de cazare reduse la 50%, pentru 24 de ore, in 15 hoteluri din Bucuresti si din alte orase unde exista aeroporturi internationale, a anuntat luni ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea.

 

”Cei care doresc sa se cazeze, nu gasesc o posibilitate de a pleca din Romania fara avion, foarte rapid, se pot caza pentru 24 de ore in 15 hoteluri din Bucuresti si din orasele unde exista aeroporturi internationale, la 50% din tariful de cazare. Deci 15 hoteluri de cinci, patru, trei stele, au venit in acest parteneriat (cu Ministerul Dezvoltarii si Turismului n.r.) si au oferit preturi de cazare reduse cu 50%”, a declarat Udrea la finalul Comitetului pentru Situatii de Urgenta convocat luni la Guvern.

 
 
Ministrul a explicat ca, in urma instituirii Comitetului de Urgenta in turism cu o zi in urma, s-a pus in functiune o linie telefonica tip ”telverde” pentru turistii care au avut probleme cu anularea zborurilor.
 
 
Sursa: Gazeta de sud
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.