Programul teatrelor din Bucuresti in saptamana 15-21 noiembrie

0

Pentru iubitorii teatrului, programul teatrelor din Bucuresti in saptamana 15-21 noiembrie pare a satisface toate gusturile, fie ca e vorba de comedie, drama, piese clasice consacrate sau moderne.
 

Astfel, potrivit programului teatrelor din Bucuresti din 15-21 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti, sala Amfiteatru, pe 16 noiembrie poate fi vazut "Egoistul" de Jean Anouilh; pe 17 si 18 noiembrie, Rodica Popescu Bitanescu ne invita la doua comedii usoare : "Inca-i bine!" si "Cinci femei de tranzitie", iar duminica, pe 21 noiembrie, va fi pusa in scena piesa "O noapte furtunoasa" de I.L. Caragiale.
Vineri, 19 noiembrie, Sala 99 gazduieste piesa "Cu usile inchise" a lui Jean Paul Sartre, iar duminica, incepand de la ora 20:00, in Sala Mare a TNB va putea fi urmarita "Tragedia lui Carmen" de Georges Bizet.
 

Teatrul Bulandra ne aduce, pe scena Salii Izvor, sambata, 20 noiembrie, si duminica, 21 noiembrie, doua piese in regia lui Yuriy Kordonskiy: "Casatoria" si "Sorry", in timp ce la Teatrul Odeon, Sala Majestic, se poate vedea, joi, piesa "Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva" de Jonas Gardell.
 

In programul Teatrului Notarra, din aceasta saptamana se regasesc, la Sala Horia Lovinescu, sambata, "30 de trepte", regia Petre Bokor si, la Sala George Constantin, vineri, "Platonov" de A.P. Cehov, regia Vlad Massaci.
 

Si alte teatre din Bucuresti, cum ar fi Teatrul Mic si Teatrul Foarte Mic  promit o saptamana bogata in evenimente dramaturgice, in programul lor figurand piese ca "Doamna noastra din Pascagoula" de Tennesse Williams, regia Florin Fatulescu, "Baietii de aur" de Neil Simon sau "Crazy stories in the city" , un spectacol semnat Arcadie Rus.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.