Peste o mie de hotelieri sunt instruiti anual de Worldhotels

0

Intrucat succesul unui hotel consta in mare masura in buna instruire a personalului, Academia Worldhotels a crescut numarul de cursuri, oferind 115 cursuri suplimentare acest an.

Pentru a ajuta hotelurile sa-si optimizeze strategia online, Academia Worldhotels  ofera deasemenea 3 noi cursuri, unde poti obtine certificate in eMarketing: Professional Creation of a Sales-focused Hotel Website; The Power of Social Media; and Strategic eMarketing.

 
In 2009, grupul Worldhotels a instruit personalul a peste o mie de hoteluri, in mai mult de 130 cursuri, disponibile in 20 de destinatii si realizate in cinci limbi.

In al doilea an al progamului Academiei, “Unlimited Training”, hotelierii pot trimite oricat de mult personal in peste 300 de cursuri in 14 domenii de specialitate.

 
Lutz Frey, manager la hotelul Atrium Hotel din Germania, a spus: “Cursurile oferite de Academia worldhotels s-au dovedit a fi un bun de pret pentru hotelul nostru. In 2009 hotelul Atrium a trimis18 oameni la 50 de cursuri. “Am putut vedea rezultate evidente si eficienta. Acest lucru inseamna o motivatie importanta pentru personalul nostru. A comentat Lutz Frey.

In 2010 hotelul Atrium Mainz planuieste sa-si trimjita personalul la cursurile avansate de instruire, ale Academiei Worldhotels

 
“Programa 2010 a Academiei a fost imbunatatita si dezvoltata pentru a satisface nevoile hotelului nostru” – Robert Hornman, manager al WorldHotels. “Telul academiei noastre este de a oferi support si instruire permanent hotelurilor noastre affiliate si personalului lor. Certificatele programelor noastre sunt pe cale sa devina teste de performanta in industria hoteliera.” , a  comentat Robert Hornman.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.