Ford anunta imbunatatiri tehnice majore

0

MyFord Touch este un sistem nou de control computerizat, cu care compania planuieste sa doteze majoritatea modelelor Ford pana in 2015 (Ford Edge si Ford Focus). Acesta este un upgrade al sistemului de operare Sync, implementat de Ford si Microsoft in 2007.

Noul MyFord Touch are la dispozitie un touch screen central cu diagonala de 20.3 cm (amplasat intre conducator si pasagerul din fata) si alte doua LCD-uri de 10.7 cm, amplasate de o parte si alta a vitezometrului.

Sistemul de operare va putea fi controlat prin comanda vocala, prin atingerea display-ului central sau prin cele doua butoane multifunctionale integrate in volan. MyFord Touch permite controlul functiilor masinii, dar si navigarea online (prin conexiune Bluetooth), astfel ca muzica si site-urile de retele sociale (Facebook, Twitter) vor fi disponibile si la volan. 

 

Momentan inca se lucreaza la MyFord Touch pentru stabilirea modelelor care vor beneficia de upgrade si pentru realizarea parteneriatelor cu companiile de telefonie mobila.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.