Descopera Grecia in City Mall

0

City Mall va da intalnire in zilele de 23 , 30 aprilie si 7 mai, in intervalul orar 18:00 – 20:00 ,  pentru a va bucura de sesiuni de muzica, dansuri si degustari de mancare traditionala elena.

Sunteti asteptati sa urmariti un spectacol traditional cu artisti din Grecia care
vor performa pe scena in costumele lor nationale.

Anul acesta marea familie a grecilor din Romania aniverseaza 20 de ani de la fondarea Uniunii Elene din Romania (UER), care este si partener oficial al acestor evenimente si, in acest sens, s-a pregatit cu un spectacol din care amintim:

*Ansamblurile de dansuri traditionale grecesti ASTERIA  din Bucuresti, ORFEAS si PONTOS din Ploiesti, EFTIMOS din Brasov, OLIMPOS din Galati;

*Profesorul de muzica Hagicu Silviana (alias  ARGYRO) care va canta live;

*Solista Kasandra Iamandi – flaut (studenta la Conservatorul Bucuresti, membra Comunitatea Elena Piatra Neamt);

*Gradinita "Scufita Rosie" din Bucuresti.

 

Ca rasplata a fidelitatii clientilor ,City Mall dezvolta o campanie de consumator in perioada 12 aprilie – 15 mai 2010. Toti vizitatorii care cumpara de 50 de lei de la orice magazin din City Mall pot participa la o tombola al carei mare premiu este o excursie de 4 zile /3 nopti  pentru 2 persoane in Halkidiki, Grecia, la hotelul Aristoteles Beach in perioada 24-27 iunie 2010. 
Pachetul cuprinde cazarea, masa (full board), transportul cu avionul Bucuresti – Thessaloniki si retur si toate transferurile cu taxi-ul.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.