Concert Thievery Corporation

0

Trupa americana Thievery Corporation va concerta pentru prima data in Romania in formula ”completa”: 13 muzicieni pe aceiasi scena, intr-un super show live!  Spectacolul va avea loc pe 15 octombrie, la Sala Palatului, cu incepere de la orele 20:00.

THIEVERY CORPORATION – formata din Rob Garza si Eric Hilton – a devenit cunoscuta in 1996, cand o piesa a trupei a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJ si producatori Kruder & Dorfmaister. Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, THIEVERY CORPORATION a reusit in scurt timp sa se impuna pe scena de profil, show-urile live electrizante aducand duo-ului din ce in ce mai multi fani, inclusiv din randul DJ-ilor consacrati.


THIEVERY CORPORATION a reusit sa atraga atentia publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor spectaculoase, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica, din piese ca ”Amerimacka”, ”Revolution Solution” sau ”The Richest Man In Babylon”.


De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION si-a trecut in CV 5 albume, 5 compilatii, 16 single-uri, precum si piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State si Vanilla Sky.


Pentru acest eveniment vor exista 4 categorii de bilete: 60, 85, 110 si respectiv 140 lei


Data/Ora: 20:00
Locatie: Sala Palatului

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.