Concert Ace of Base – pentru prima data in Romania

0

ACE OF BASE – formatia suedeza cu cele mai mari sanse la statutul de urmasa a celebrei ABBA pe scena muzicii internationale, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 8 noiembrie 2008, cu incepere de la orele 20:00.
Detinatoare a unui record Guinness pentru cel mai bine vandut album de debut (”Happy Nation/The Sign” – 1993), ACE OF BASE a devenit o formatie de cult la inceputul anilor ?90 cu hituri precum ”All that She Wants”, ”The Sign” sau ”Happy Nation” si a incantat intreaga lume, stabilind noi standarde in Swedish pop. Reteta succesului ACE OF BASE – formatie din componenta careia fac parte Ulf Ekberg (Buddha) si fratii Jonas Berggren (Joker) si Jenny Berggren este una care prezinta in cea mai pura forma muzicala optimismul, prietenia si credinta in dragoste. Acestea se imbina perfect in melodii si versuri originale, usor de recunoscut de catre oricine. Celor care au crescut fredonand melodiile de succes ale ACE OF BASE li se alatura si adolescentii din zilele noastre, care se bucura in egala masura de melodiile lor, datorita difuzarii frecvente a acestor hituri de catre posturile de radio.
Proportia de albume lansate si hituri de top 10 ale formatiei ACE OF BASE este absolut impresionanta: opt succese de acest fel in numai patru albume! ”All that She Wants”, ”Happy Nation”, ”The Sign”, ”Don’t Turn Around”, ”Living in Danger”, ”Lucky Love”, ”Beautiful Life” si ”Life Is a Flower” (cea mai difuzata melodie la posturile de radio europene in anul 1998) sunt hituri care au marcat decisiv istoria trupei si odata cu aceasta, cultura muzicala a unei generatii.


Aflati acum in turneul mondial ”REDEFINED! 2008-2009”, cei trei suedezi vor incanta publicul roman intr-un eveniment deosebit de sunet si imagine care va include in playlist toate succesele celor 15 ani de activitate a trupei ACE OF BASE.


Pretul biletelor este cuprins intre 70 lei si 200 lei


Data/Ora: 20:00
Locatie: Sala Palatului Bucuresti

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.