RomVision Apartments****

RomVision Apartments**** este un concept modern de cazare, fiind infiintat in anul 2000. Diferenta fata de un hotel este data de dimeniunile camerelor si lipsa biroului de receptie, oferind clientului confort si intimitate.

RomVision Apartments****

Cele 9 apartamente tip Executive sau Deluxe sunt echipate cu bucatarii moderne, dotate cu toate facilitatile si sunt situate in centrul orasului, oferind posibilitatea clientilor sa aleaga intre a prepara mancarea in incinta apartamentului sau de a servi masa intr-unul din elegantele restaurante din imediata apropiere. 

Fiind amplasate in zone centrale, oaspetii cazati in aceste apartamente au in imediata apropiere mall-uri, banci, magazine, centre financiare precum si principalele puncte de atractie turistica.

Apartamentele spatioase, de 2 sau 3 camere, ofera o atmosfera intima, eleganta, camerele fiind  modern mobilate, decorate cu bun gust si dotate cu aer conditionat, internet wireless, telefon, tv sau plasma, televiziune digitala cu pana la 100 programe, CD sau DVD player,  bucatarie utilata cu toate facilitatile (frigider, aragaz, cafetiera, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, vesela), masina de spalat, fier si masa de calcat, baie cu cada sau jacuzzi complet echipata.

Se ofera la cerere (contracost) inchiriere telefon mobil, cartela pentru convorbiri nationale si internationale, transport de la/catre gara sau aeroport.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *