Rainbow Accommodation***

Rainbow Accommodation*** ofera clientilor cazare in 20 de apartamente complet mobilate in zone ultracentrale ale Bucurestiului, intre Piata Romana si Piata Unirii si Sala Palatului si Piata Rosetti.

Rainbow Accommodation***

 

    Apartamentele sunt amplasate in apropiere de sedii de bănci, centre de afaceri, ambasade, precum si restaurante, magazine de lux, centre comerciale, supermarket-uri, cluburi, pub-uri si parcuri.

    La mica distanta se afla cele mai importante puncte de interes turistic si cultural ale orasului: Muzeul NaÅ£ional de Arta, Ateneul Roman, Muzeul de Istorie Naturala, Sala Palatului, sali de teatru, cinematografe, precum si Centrul vechi al Bucurestiului cu numeroasele restaurante, pub-uri, cluburi de noapte.

    Apartamentele sunt complet mobilate, decorate modern, iar fiecare bucatarie este dotata cu  aparatura electrocasnica si ustensile. Apartamentele au facilitati moderne, cum ar fi televizor, conexiune tv satelit, conexiune internet, apa calda non-stop, bucatarie,  masina de spalat rufe, telefon fix, aer conditionat, usa metalica, interfon, avand tot confortul si asigurand siguranta clientilor, oameni de afaceri sau turisti.

    Rainbow Accomodation ofera servicii de transfer de la/la aeroport, spalatorie, curatatorie chimica, mic dejun în camera, serviciu de calcatorie, schimb valutar, închirieri auto, birou de
turism, fax/copiator, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, turul Bucurestiului, excursie la munte (Brasov, Rucar, Bran) sau in imprejurimile orasului (Cernica, Mogosoaia, Snagov).

    Pentru oamenii de afaceri cazati in apartamentele Rainbow se ofera pachetul bussines (birou de lucru, servicii de secretariat, translator personal, masina), iar pentru o noapte in oras, un ghid si o masina stau la dispozitia clientilor hotelului.

    Alte facilitati oferite: camere pentru nefumători, lift, camere izolate fonic,  cameră de bagaje, internet wireless.

    Parcarea este gratuita.
    Animalele de companie nu sunt acceptate.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *