Hotel Z Executive ****

“Z” Executive Boutique Hotel completeaza peisajul din Centrului Istoric al capitalei, o noua locatie destinata oamenilor de afaceri si turistilor dornici de a redescoperi parfumul si frumusetea Bucurestiului de alta data.

Vecinatatile sunt locatii culturale si cu greutate istorica, pe care le puteti vizita in cursul unei plimbari scurte: Piata Sfantul George, Palatul Sutu, Biserica Ruseasca, Palatul Bancii Nationale, Palatul Camerei de Comert Romane, Cinema PRO, faimoasa strada Lipscani si pictorescul Centru Vechi, plin cu atractii turistice, baruri, pub-uri si cluburi.

Camerele hotelului sunt spatioase, elegante, cochete, practice si comode, fiind compuse din dormitor, o baie cu dus, unele camere avand si balcon sau dressing. Toate sunt dotate cu incalzire, aer conditionat, internet wireless, mini bar, seif, TV full HD, camere de discutii pe fiecare palier.

zcamera

La etajul 9 si 10 al hotelului se afla Silk Panoramic Restaurant&Bar, de unde puteti admira Palatul Parlamentului in toata splendoarea lui, Piata Universitatii si evident orizontul. Apusul si rasaritul sunt momente superbe ale zilei, ce pot fi admirate din restaurant si din camere superioare.

Hotelul dispune si de: salon de masaj SPA BY Z, salon de frumusete BEAUTY CENTER BY Z si Centrul de afaceri HEADQUARTERS BY Z, unde Zhotel furnizeaza oaspetilor sai servicii de asistenta in afaceri.”

 


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *