Hotel Tempo ***

Hotel Tempo *** este situat in centrul orasului, intr-o zona linistita, la 5 minute de Piata Universitatii.

Hotel Tempo ***

Fiind amplasat in imediata apropiere a centrelor de afaceri si financiare (Banca Nationala a Romaniei, Banca Comerciala, alte sedii de banci si centre de afaceri) este un hotel care se adreseaza in special oamenilor de afaceri. Deoarece se afla si in apropierea centrului cultural, a principalelor puncte de atractie turistica si a magazinelor, restaurantelor si cluburilor, Hotel Tempo este perfect si pentru turistii care viziteaza orasul.

    Hotelul ofera cazare in 33 camere spatioase, elegant mobilate, confortabile, cu pat dublu sau doua paturi si dotate cu internet wireless, aer conditionat, incalzire, linie telefonica directa, TV prin cablu/satelit, balcon/terasa, uscator de par, seif, fierbator, ceai, cafea, usa acces cu cartela magnetica, sistem de detectare a incendiilor.

    Se poate servi micul dejun in sala cocheta a hotelului iar in barul si cafeneaua decorate cu picturi originale în culori vii si  oglinzi, clientii pot comanda cafele si bauturi fine.

    Clientii hotelului beneficiaza de receptie non-stop, ziare, camere pentru nefumatori, lift, camera de bagaje, sala de mic dejun, sala de conferinte, locuri de parcare securizate, spalatorie, curatatorie chimica,  serviciu de inchirieri masini. Oamenii de afacere au la dispozitie conexiune Internet , un "business corner" cu acces Internet, imprimanta color, copiator si sala de conferinta, magazin de cadouri.
 
    Se acccepta animalele de companie.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

9 răspunsuri la „Hotel Tempo ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *