Hotel Starlight Suites ****

Hotel Starlight Suites **** Inaugurat in anul 2009, in cadrul Centrului de afaceri Metropolis, hotelul este situat in imediata apropiere a zonei de afaceri si comerciale a Bucurestiului, nu departe de Piata Roamana si de sediul Guvernului Romaniei.

Hotel Starlight Suites ****

 

La mica distanta de hotel sunt numeroase puncte de atractie turistica, muzee, sali de spectacol, parcuri, gradini, restaurante, baruri, cluburi. Muzeul de Arta, Muzeul Satului, Muzeul de Istorie, Ateneul Roman, Parcul Herastrau, Gradina Botanica, Centrul vechi sunt numai cateva locuri pentru petrecerea timpului liber. 

Cele 78 apartamente ale hotelului au suprafete cuprinse intre 35 si 70 mp si sunt formate din living cu terasa si unul sau doua dormitoare, dispunand de aer conditionat, televizoare LCD, tv satelit/cablu, 2 telefoane, seif, mini bar, cafetiera, bucatarie complet mobilata si dotata cu vesela, si cuptor cu microunde.

Dormitoarele au paturi king size sau twin. Sufrageria este dotata cu birou de lucru,conexiune internet,canapele confortabile, asigurand oaspetilor o zona de lucru si o zona de relaxare.

Animalele de companie sunt acceptate in hotel.

Restaurantul ofera mic dejun tip bufet iar barul hotelului serveste clientii cu bauturi fine.

Mic-dejun-ul se poate servi si in camera.

La dispozitia oaspetilor se afla si un centru de fitness, cu sala de sport si sauna finlandeza si una cu raze infrarosii.

Personalul hotelului sta la dispozitia clientilor 24 de ore din 24, cu servicii de calitate, satisfacand cu amabilitate, toate solicitarile. Se asigura la cerere transport de la/la aeroport.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

  1. Avatar luiza vitan
    luiza vitan

    rog sa mi se deschida pag web a liceului ion creanga,bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *