Hotel Radisson Blu*****

Hotel Radisson Blu***** este situat pe Calea Victoriei, in apropierea fostului Palat Regal si la mica distanta de Ateneul Roman, Muzeul de Arta, alte muzee, sali de expozitii si teatre.

 Hotel Radisson Blu*****  ofera oaspetilor cazare in cele  602 camere standard, 74 camere business, 39 apartamente (dintre care apartamentul regal „Regele Ferdinand si Regina Maria”)   cu design in culori calde,  modern si elegant,  dotate cu tehnologie de ultima ora.

    Restaurantele „Dacia Felix” (cu oferta diversificata pentru mic dejun), „Prime Steaks & Seafood” (care ofera posibilitatea alegerii vinului direct din crama), „Caffee Cita” (bucatarie italiana), si  „Pool Side Grill” au o oferta variata, care satisface cele mai rafinate gusturi.

        Barurile „Blå Lounge” (cu podea din sticla, ce seara devine „de gheata”), „Dark Blå” (cu oferta diversificata de cognac-uri si tigari fine) si „Light Blå” (terasa situata langa piscina si gradina) pot satisface gusturile rafinate ale oaspetilor hotelului.

Pentru relaxare si intretinere, hotelul pune la dispozitie un SPA („Bali” – ce ofera oaspetilor tratament in stil asiatic), sala de gimnastica, masaj, salon de infrumusetare, piscina, Jacuzzi. In incinta hotelului se gaseste si cel mai mare cazino din Bucuresti, „Platinum Casino” care organizeaza concursuri in fiecare dupa-amiaza de duminica.  In gradina hotelului sunt amplasate o piscina cu bar si un Jacuzzi.

Oamenii de afaceri au la dispozitie 11 sali (dotate cu tehnologie audio-video de ultima generatie) pentru organizarea de intalniri de afaceri, conferinte, training-uri.

     Sala de bal (540 m.p.) este locul perfect pentru organizarea de receptii, banchete, petreceri private, nunti, baluri caritabile.

Hotelul dispune de toate facilitatile si serviciile de top (transport de la si spre aeroport, magazine, parcare cu 100  locuri).

Comentarii

  1. Avatar Bunea Daniela
    Bunea Daniela

    va rog din tot sufletul sa ma ajutati.Sunt mama lui Bunea Andrei elev in clasa a 10 la liceul dumneavoastra.sunt plecata din tara de aproximativ 1 an de zile si nu mai stiu nimic de baiatul meu pt ca in acel moment nu aveam telefon acasa. va rog din tot sufletul sal cautati si sai dari nr meu de telefon 002 10 50 90 962. sunt disperata si va rog sa ma ajutati pt ca am pierdut telefonul si odata cu acesta toate numerele din tara de la prieteni si vecini si nu stiu cum sa iau legatura cu baiatul meu.Va rog din tot sufletul sa ma ajutati. V a multumesc. O mama disperata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *