Hotel Pullman ****

Hotel Pullman **** este locatia perfecta pentru oamenii de afaceri si turisti, oferind cazare in 188 camere si 15 apartamente.

Hotel Pullman ****

Camerele si apartamentele hotelului sunt spatioase, elegant mobilate si dotate cu tv, cablu/satelit, internet de mare viteza, telefon, aer conditionat, minibar, seif, baie cu dus, telefon in baie, alarma de incendiu, pentru confortul, siguranta si relaxarea oaspetilor.

In incinta hotelului se poate servi masa in 3 restaurante elegante: "Arbizon Steak House" unde preparatele din carne sunt pregatite in fata clientilor care pot alege si vinul, din 50 de soiuri internationale, Bistro "La Galette" cu terasa in aer liber si "Paris Bucharest Brasserie" care ofera mic dejun si pranz in regim bufet.

Barul L’Arpege este locul unde oaspetii hotelului se pot relaxa servind un cocktail rafinat.

Salile de sedinte au capacitate intre 16 si 700 de persoane si pot fi utilizate atat pentru intalniri de afaceri, sedinte, training-urim cat si pentru organizarea de evenimente festive.

Salile sunt dotate cu fax, copiator, flipchart, video proiector, internet, echipament video.

Clientii hotelului au la dispozitie servicii de inchirieri masini, informatii turistice, agentie de turism, schimb valutar, beauty salon, coafor, personal de paza non-stop, curatatorie, spalatorie, supraveghere video a intrarii in hotel, parcare.

Animalele de companie sunt acceptate.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

20 de răspunsuri la „Hotel Pullman ****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *