Hotel Popisteanu 50***

Hotel Popisteanu 50*** este situat la 15 minute de centrul Bucurestiului, in zona 1 Mai, in apropiere de Pta Presei, Centrul expozitional Romexpo, Centrul de afaceri World Trade Bucharest si Parcul Herastrau.

Hotel Popisteanu 50***

 

Hotelul este amplasat intr-o vila nou construita, cu arhitectura moderna si decoratiuni elegante, fiind intr-o zona perfecta pentru oamenii de afaceri si turisti, la mica distanta de aeroportul
international,  Arcul de Triumf,  Ateneul Roman, restaurante, cafenele.

    Cele 9 camere ale hotelului – 8 camere double(5 cu pat matrimonial si 3 cu paturi twin) si o camera single – sunt modern mobilate, spatioase, confortabile, sunt accesorizate diferit, fiecare camera avand o denumire (Vara, Albastra, Lila, etc) si decoratiuni specifice.

    Camerele sunt dotate cu birou de lucru, minibar, aer conditionat, incalzire, LCD TV, telefon international, internet de mare viteza, baie, uscator de par.

    Hotelul dispune de camere pentru nefumatori, sala de mese pentru micul dejun ce este inclus in pretul cazarii, terasa unde clientii se pot relaxa sau pot avea intalniri de afaceri. Se ofera servicii de trimitere/primire faxuri, fotocopiere, spalatorie, calcat haine, parcare.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Hotel Popisteanu 50***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *