Hotel Palatul Stirbei-Buftea ***

Domeniul Stirbei din Buftea este situat la 15 km de Bucuresti, se intinde pe 25 de hectare si este un ansamblu istoric ce cuprinde Palatul Stirbei, Turnul de Apa construit de arhitectul Anghel Saligny, peluza si parcul cu lacul interior.

Hotel Palatul Stirbei-Buftea *** 

 

Palatul Stirbei este unul din monumentele istorice si naturale ale  patrimoniul national, fiind  construit in stilul romantic. Dupa 1990 palatul a fost transformat in hotel, oferind cazare in 14 camere si apartamente elegante si spatioase. Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant, bar, sala de conferinte, terasa si ofera spatii de recreere generoase in parcul in stil englezesc cu  lac de incinta.

    Interioarele poarta amprenta clasica a anilor 1860 cand a fost construit palatul, doar dotarile de ultima generatie amintesc oaspetilor hotelului ca se afla in secolul 21. Clasicul se imbina cu modernul oferind confort, lux si eleganta si purtand in timp turistii, pana in secolul al XIX-lea.

    Restaurantul are  trei saloane comunicante si se deschide spre terasa palatului. Ofera clientilor sai meniuri din bucataria traditionala romaneasca, preparate dupa retete originale de peste 100 de ani, dar si o serie de preparate culinare internationale.
 
    Terasa acoperita este amplasata foarte aproape de lac, in centrul domeniului, fiind inconjurata  de padure iar in mijloc fiind amplasata o fantana arteziana decorativa. Clientii servesc masa in foisoare elegante, inconjurate de pomi de peste 200 ani, intr-o atmosfera intima, romantica.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

9 răspunsuri la „Hotel Palatul Stirbei-Buftea ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *