Hotel Minerva ****

Amplasat in apropiere de Piata Romana si Piata Victoriei, Hotel Minerva se afla in apropiere de punctele de atractie ale orasului (muzee, sali de spectacol, parcuri, cinematografe, restaurante, cluburi, baruri,magazine) precum si in apropierea centrului financiar si de afaceri.

Hotel Minerva ****

Cele 149 camere ale hotelului in functie de tipul patului se impart in single superior sau standard, dubla superior matrimoniala sau dubla standard matrimoniala, dubla superior twin sau duble standard twin si apartament) sunt dotate toate cu conexiune internet, mini bar, televizor/LCD, cablu TV, uscator de par si  telefon. 

In incinta restaurantului se afla Restaurantul Nan Jing, primul restaurant din Bucuresti cu specific chinezesc dar care ofera si meniuri din bucataria internationala. Meniuri vegetariane sunt de asemenea servite alaturi din preparate din peste, fructe de mare si carne.

Pentru relaxare, clientii hotelului au la dispozitie centrul SPA (jacuzzi, sauna uscata sau umeda, masaj) si sala de fitness dotata cu echipamente cardio si de forta.

Hotelul pune la dispozitie clientilor sai internet Wireless, secretariat, translator, echipamente audio-video.

Cele 4 sali ale hotelului (Himalaya Ballroom, Junona, Hima si Maya) ofera conditii deosebite pentru organizarea de evenimente private (petreceri, cocktail-uri, banchete) sau a conferintelor,  sedintelor de lucru, intalnirilor de afaceri,fiind dotate cu  videoproiector, flipchart, microfon si sonorizare.

Se ofera locuri de parcare gratuite.

Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

7 răspunsuri la „Hotel Minerva ****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *