Hotel Herastrau ***

Hotel Herastrau *** este situat la 15 minute de centrul Bucurestiului fiind locul perfect pentru turismul de afaceri sau de relaxare.

Hotel Herastrau ***

Hotelul este situat în partea de nord a orasului, pe malul lacului Herastrau, in aproprierea Centrului Expozitional Romexpo si a World Trade Bucharest.

    Cele 25 camere duble, 2 apartamente junior si 1 duplex si cele 5 bungalow-uri sunt dotate cu aer conditionat cu control individual, telefon, uscator de par, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor, baie cu dus/cada, frigider mini-bar, CATV, acces internet gratuit si nelimitat.
    Camerele sunt ideale pentru oameni de afaceri sau turisti, apartamentele pentru familii, iar bungalow-urile sunt potrivite pentru sportivi.  Bungalow-urile sunt amplasate pe malul Lacului Herastrau, intr-o atmosfera calma, relaxanta.
 
    Hotel Herastrau pune la dispozitie clientilor sai un restaurant care ofera un discount de 7% si serveste preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca si meniuri internationale.
    
    Alte facilitati oferite oaspetilor hotelului: parcare gratuita si pazita,     camere pentru fumatori/ nefumatori, acces special pentru persoane cu dizabilitati.
    Personalul hotelului ofera servicii de calitate, cum sunt: informatii turistice, curierat, serviciu de wake-up call. room-service, curatatorie-spalatorie, depozitare valori, transfer aeroport.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

8 răspunsuri la „Hotel Herastrau ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *