Hotel Helvetia ***

Hotel Helvetia *** este primul hotel particular inaugurat dupa 1989 in Romania, fiind preferat de oamenii de afaceri, fiind situat intr-o locatie centrala, in Piata Charles De Gaulle langa intrarea in Parcul Herastrau.

Hotel Helvetia ***

Hotelul se afla in apropierea principalelor centre de afaceri, sedii de banci si sedii administrative dar si la cateva minute distanta de centrul istoric si cultural al Bucurestiului cu principalele atractii: fostul Palat Regal, Ateneul Roman, Sala Palatului, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Satului.

    In imediata apropiere a hotelului oaspetii se pot relaxa in cel mai mare parc al orasului facand o plimbare cu vaporasul pe lac. La 2 minute distanta este zona Dorobanti, cu multitudinea de magazine de lux, boutique-uri, restaurante si cafenele.

    Cele 40 de camere sunt elegant mobilate si decorate, fiind prevazute cu sisteme de climatizare, cablu TV si telefon si acces la internet putand fi locul ideal pentru intalniri de afaceri. Camerele sunt dotate cu frigider si minibar, baie cu cada, iar personalul hotelului ofera servicii de room-service de calitate.

    Restaurantul hotelului ofera un mic-dejun tip bufet, care este inclus in pretul cazarii si preparate din bucataria traditionala romaneasca precum si meniuri internationale completate cu vinuri de colectie si alte bauturi fine acre satisfac cele mai rafinate gusturi.

    In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie un bar, un business center, acces la fax, internet wireless, ascensor de persoane, receptie non-stop. Se ofera servicii de room-service, curatatorie, spalatorie, pastrare valori, parcare.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

19 răspunsuri la „Hotel Helvetia ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *