Hotel Euro Triumph ***

Hotel Euro Triumph *** este amplasat intr-o zona linistita a Bucurestiului, la doar 400 de metri de Arcul de Triumf şi de Grădina Japoneză

Hotel Euro Triumph ***

    Hotelul este se afla la 5 minute de Centrul RomExpo,la 20 minute de Aeroportul International „Henri Coanda” si la 10 minute de centrul orasului, unde sunt amplasate centre comerciale si de afaceri, principalele puncte de atractie turistica si culturala, numeroase locuri de recreere (parcuri, terase, cluburi), fiind locul ideal atat pentru turistii care viziteaza Capitala sau turisti in tranzit, cat si pentru oamenii de afaceri.

    Cele de camere ale hotelului sunt spatioase, cu mobilier nou, amenajate si decorate cu gust si avand dotari care vor asigura confortul clientilor: aer conditionat, incalzire, conexiune internet, televizor, cablu tv, telefon, minibar, baie. Camerele de la Euro Hotels Triumf sunt izolate fonic.
    
    Hotelul ofera prin personalul sau bine pregatit si deosebit de amabil, servicii de receptie (non-stop), secretariat, transportul si depozitarea bagajelor, apel de trezire, informatii, rent-a-car, spalatorie, transfer de la / la aeroport.

    Restaurantul Hotel Euro Triumph este amplasat lângă barul de zi de la parterul hotelului ÅŸi serveÅŸte preparate din bucătăria românească ÅŸi internaÅ£ională.

    Parcarea este gratuita.

   Animalele de companie nu sunt acceptate.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

15 răspunsuri la „Hotel Euro Triumph ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *