Hotel Euro International ***

Hotel Euro International *** este amplasat la o distanta de 500 m de Gara de Nord si la doar 10 minute de centrul orasului.

Hotel Euro International *** 

Situat la doar 10 minute de centrul Bucurestiului, unde oaspetii hotelului vor ajunge in scurt timp,  la principalele  centre comerciale, de afaceri, puncte de atractie turistica si culturala, numeroasele locuri de recreere (parcuri, terase, cluburi), hotelul fiind locul ideal atat pentru turistii care viziteaza Capitala sau turisti in tranzit, cat si pentru oamenii de afaceri.

    Cele 30 de camere ale hotelului sunt spatioase, cu mobilier nou, amenajate si decorate cu gust si avand dotari care vor asigura confortul clientilor: aer conditionat, incalzire, conexiune internet, televizor, cablu tv, telefon, minibar, baie.
   
    Hotelul ofera prin personalul sau bine pregatit si deosebit de amabil, servicii de receptie (non-stop), secretariat, transportul si depozitarea bagajelor, apel de trezire, informatii, rent-a-car, spalatorie, transfer de la / la aeroport.

    Restaurantul situat in incinta hotelului ofera meniuri diversificate din bucataria internationala si o selectie de vinuri, servite intr-o atmosfera intima.
   
    Hotel Euro International pune la dispozitia clientilor sai oameni de afaceri, doua sali de conferinte dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flipt-chart, sistem de sonorizare, microfoane si conexiune la internet.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

17 răspunsuri la „Hotel Euro International ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *