Hotel Epoque*****

Hotel Epoque Bucuresti – singurul hotel din Romania membru al „World Hotels”, inaugurat in anul 2010.

Hotel Epoque*****  este  situat langa Parcul Cismigiu – oaza de verdeata din centrul orasului – si la mai putin de 5 minute de Palatul Parlamentului, Opera Romana si Muzeul National de Arta precum si de  centrul economic al Bucurestiului.

       Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 45 de apartamente, mobilate elegant si confortabil, mobila fiind in combinatii de alb si negru. Apartamentele, dispuse pe sase nivele, sunt compuse din living, dormitor confortabil, terasa sau balcon.  

     Este locul perfect pentru oamenii de afaceri care vor sa imbine confortul cu orele de lucru si intalnirile de afaceri – un concept de tip "business boutique", avand la dispozitie un birou si tehnologie de ultima generatie (telefon, fax, internet wireless, copiator, alte servicii de secretariat).

     Oaspetii se pot relaxa la sauna, piscina interioara incalzita, baie de aburi, masaj, si sala de fitness.

     Hotelul pune la dispozitie clientilor un restaurant elegant, unde se servesc meniuri rafinate din bucataria franceza clasica sau cu influente gastronomice din intreaga lume, preparate sub supravegherea unui bucatar-sef francez. 

In Lounge Bar, intr-o atmosfera eleganta, oaspetii pot petrecere seri relaxante, alegand intre  sortimentele de vinuri fine si trabucuri, sau pot avea intalniri de afaceri.

      Alte facilitati si servicii oferite clientilor Hotel Epoque:  receptie deschisa non-stop, ziare, room-service, bar, internet wireless, lift, check-in/check out express, terasa, camere izolate fonic, camera cu facilitati antialergice, zone pentru fumatori, valet parking, rent a car, valet.

     Parcarea privata este gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *