Hotel DoubleTree by Hilton****

Hotel DoubleTree by Hilton este situat in apropierea Pietii Unirii in centrul financiar al Bucurestiului, in apropierea sediilor parlamentului si guvernului.

Hotel DoubleTree by Hilton 

a primit in anul 2012 celebrul Certificat de Excelenta "Trip Advisor".

        Din zona unde este amplasat hotelul, clientii pot ajunge cu autoturismul sau mijloacele de trasnport in comun in scurt timp in zona centrala a orasului, la muzee, sali de spectacol, expozitii, restaurante, cluburi si parcuri, in centrului vechi al Bucurestiului.

Hotel DoubleTree, sub semnul brand-ului Hilton, respecta renumele acestuia si ofera cazare in camere si apartamente mari, modern amenajate, cu gust si eleganta, oferind confort si relaxare turistilor si zona de lucru cu birou, internet de mare viteza si scaun ergonomic pentru oamenii de afaceri. Punand la dispozitie camerele Single, Twin, Queen si King Superior si apartamentele King Junior si King One, isi rasfata oaspetii cu dotari si facilitati moderne, servicii de calitate, siguranta si confort.

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor sai, camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, termostat, LCD, birou cu lampa ajustabila,minibar, sofa, inchidere automata a usilor, seif, detector de fum. Pentru timp liber si recreere sala de fitness din incinta hotelului este locul perfect. 

Restaurantul Avantgarde amplasat la ultimul etaj al hotelului, ofera o vedere superba a Bucurestiului si serveste specialitati traditionale romanesti precum si meniuri din bucataria internationale.

Barul Amber isi invita oaspetii in holul interior al hotelului sau pe terasa eleganta, in compania unei cafele sau a unei bauturi fine. 

Parcare privata gratuita.

       Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Hotel DoubleTree by Hilton****”

 1. Avatar Cakmak Florica
  Cakmak Florica

  STIMATA DOAMNA/ DOMNULE DIRECTOR

  Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Fundatia NANE pentru copii cu dizabilitati ,cu sediul in b-dul Iuliu Maniu nr. 7 sect. 6. Bucuresti, CIF 27084283 ,organizeaza Serbarea venirii MOSULUI ( 18 , 19 sau 20 decembrie, interval orele 10.00 – 16.00) , pentru un nr. de peste 150 copii cu diverse dizabilitati , parinti si colaboratori ai fundatiei. Va fi un eveniment special pentru noi si micutii nostrii, care va dura in jur de 3 ore ,cu spectacol sustinut de vedete autohtone, cu multe surprize , animatie , tombola si binenteles venirea MOSULUI cu multe cadouri.
  Acesta este motivul pentru care apelam la bunavointa d-voastra de a ne da o mana de ajutor , oferindu-ne o sala gratuit( sau sub forma unei sponsorizari) in care se poate desfasura acest eveniment , tinand cont de faptul ca vor fi in jur de 200- 250 persoane .
  Specificam faptul ca aportul dumneavoastra la desfasurarea acestui eveniment, poate fi si un parteneriat, va fi adus la cunostinta publicului prin mijloacele noastre specifice ;website,fotografii, bennere si materiale promotionale, ,citirea in materialele de presa si publicitare cat si pe alte canale de socializare.
  Va multumim anticipat, nu ezitati sa cereti mai multe informatii daca considerati necesar, sau sa ne vizitati pe http://www.fundatianane.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *