Hotel Denisa ***

Hotelul Denisa *** este situat in apropierea Bucurestiului, in localitatea Otopeni, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda.

Hotelul Denisa *** 

Hotelul este ideal pentru turistii in tranzit fiind in imediata apropiere a aeroportului, dar si pentru oamenii de afaceri si oaspetii care viziteaza Bucurestiul.
    Hotelul a fost construit in anul 2007 si renovat in anul 2010, avand toate facilitatile unui hotel de trei stele.

    Cele 35 de camere (single, double, apartament sau studio) ofera confort si intimitate, fiind elegant mobilate, decorate cu gust, dotate cu minibar, internet wireless, telefon international, televiziune prin cablu si instalatie de climatizare, baie cu uscator de par. Camerele sunt izolate fonic, accesul se face cu  cartela electronica,  produse de baie, uscator de par. Apartamentul este spatios fiind alcatuit dintr-un living si un dormitor.
    
    Restaurantul din incinta hotel Denisa ofera clientilor micul dejun si cafea si poate sevi si meniuri la alegere precum si pizza, iar barul de langa receptie ofera clientilor o gama variata de bauturi, de la racoritoare la bauturi alcoolice demarca,
cocktail-uri si vinuri de colectie. Barul este deschis nonstop.

    Hotelul pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, dotata cu tehnologie de ultima ora: video-proiector, flipchart, tabla magnetica, ecran de proiectie.
    
    Pentru clientii hotelului care vor sa faca sport, sala de fitness a hotelului este echipata cu stepper, bicicleta, banca pentru abdomene, aparat de forta, fiind deschisa nonstop.
Oaspetii au la dispozitie si o sala de jocuri cu mese de billiard, tenis de masa sau pot juca darts.

    Hotelul asigura transportul de la/ la aeroport gratuit.  
    Parcarea este gratuita si supravegheata video.
    Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Hotel Denisa ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *