Hotel Casa Sofia***

Hotel Casa Sofia*** este un boutique hotel inaugurant in anul 2010, situat in centrul Bucurestiului in zona Parcului Sportiv Dinamo si la 10 minute distanta de Complexul Expozitional Romexpo.

Hotel Casa Sofia***

Amplasarea hotelului in imediata apropiere a centrului istoric si cultural al orasului, precum si a principalelor centre administrative si financiare face ca acesta sa fie frecventat atat de turisti cat si de oameni de afaceri.

    Hotelul dispune de 9 camere duble si un apartament situat la mansarda. Modern amenajate,cu mobilier si decoratiuni de calitate, camerele sunt dotate cu aer conditionat, incalzire, televizor, cablu TV, internet,dressing, baie cu cabina de dus.

    Hotelul este pozitionat intr-o zona linistita, la distanta de aglomeratia marilor bulevarde, receptia este deschisa non-stop, avand camera de bagaje, caseta de pastrare valori,  personalul amabil ofera servicii de transfer de la/la aeroport, salon de frumusete, schimb valutar, fax, copiator.

    Fiind in zona centrala, clientii hotelului pot servi masa intr-unul din restaurantele sau fast-food-urile din imediata apropiere a hotelului.

    Hotelul are camere pentru nefumatori si de asemenea un serviciu de închiriere de maÅŸini.    
    Internet wireless in hotel este gratuit.
    Animalele de companie acceptate la cerere.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *