Hotel Capitol ****

Hotel Capitol **** este situat in zona centrala a Bucurestiului, intr-o cladire de 5 etaje, construita in anul 1901 si restaurata in anul 2001, pastrandu-si stilul veacului trecut, cand a gazduit o cafenea renumita, unde se intalneau mari celebritati ale vremii.

Hotel Capitol ****  Situat in apropierea a numeroase centre de afaceri, obiective turistice, sali de spectacol, muzee, parcuri, restaurante si cluburi celebre, hotelul este frecventat atat de turisti cat si de oameni de afaceri. Hotelul este apreciat pentru calitatea serviciilor si arhitectura cladirii si amplasarea ei pe vechea cale a Victoriei.

       Hotelul ofera cazare in 70 de camere si 10 apartamente, mobilate elegant, detaliile in stil clasic creind o atmosfera relaxanta. Camerele cu arhitectura de inceput de veac, cu tavane inalte sunt elegant mobilate si dotate cu incalzire, aer conditionat,  televizor, cablu TV, telefon.

     Clientii hotelului au la dispozitie un restaurant si un bar, receptie non-stop, ascensor pentru persoane, camera de bagaje, seif, fax, servicii de room-service, spalatorie, curatatorie, inchirieri auto., parcare gratuita.

     Restaurantul hotelului ofera meniuri din bucataria internationala, intr-o atmosfera clasica, eleganta. 

      Barul este cochet, intim, oaspetii hotelului putand petrece momente de relaxare in compania prietenilor, in sunetul notelor de pian live.

       Personalul hotelului este bine pregatit si amabil, oferind servicii de inalta calitate.

       Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

 

       


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *