Hotel Camping Casa Alba ***

este situat in padurea Baneasa, la mica distanta de Aeroportul International „Henri Coanda” si la 30 de minute de centrul orasului, oferind oaspetilor cazare in casute amplasate in mijlocul naturii, departe de aglomeratia si zgomotul Bucurestiului.
i.

Hotel Camping Casa Alba ***

Pornind de la Restaurantul Casa Alba de dinainte de 1990, complexul turistic de acum, inaugurat in 1992 si modernizat in anul 2000 cuprinde un camping, restaurant, gradina de vara, crama, terasa.

    Camping-ul din Padurea Baneasa ofera cazare in camere de 2 si 3 locuri si apartamente compuse din camera de zi, doua dormitoare, baie, bucatarie, dotate cu televizor cu cablu tv, frigider, baie cu cabina dus.
    Se ofera clientilor facilitati de hotel: receptie non-stop, snack-bar, camere nefumatori, internet wireless, servicii postale, telefon, check in/out express, loc de joaca pentru copii.
    In cadrul campingului exista spatii amenajate pentru 80 de rulote si pentru 200 de corturi,dotate cu  doua grupuri sanitare comune cu dusuri, toalete si alte accesorii.

    Cladirea restaurantului a fost construita in anii ’30, pastrand dupa restaurare arhitectura initiala, stilul clasic romanesc, amenajarile ulterioare creind o atmosfera rafinata, intima.
    Restaurantul pun la dispozitia clientilor salonul de 120 locuri, o crama de 100 locuri, terasa de 150 locuri si pentru vara gradina cu 470 locuri, intr-un cadru elegant si ferit de agitatia orasului. Meniul se compune din specialitati traditionale romanesti combinate cu vinuri din podgoriile noastre.
    Se ofera posibilitatea organizarii de mese festive, receptii, dineuri, cocktail-uri, la dispozitia oaspetilor fiind un taraf de lautari si ansamblu de dansuri populare romanesti.
 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

8 răspunsuri la „Hotel Camping Casa Alba ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *