Hotel Armonia ****

Hotel Armonia este situat intr-o zona centrala a Bucurestiului, la mica distanta de Piata Universitatii, clientii sai putand ajunge in scurt timp cu autoturismul sau mijloacele de transport in comun in orice punct al orasului.

 Hotel Armonia ****  construit ca si hotelurile cu aceeasi denumire din importante capitale ale Europei (Madrid, Paris, etc)  pune la dispozitie oaspetilor sai (in majoritate oameni de afaceri), 32 camere (6 single, 8 double si 15 matrimoniale) modern mobilate, ample, dotate cu birou de lucru, minibar si facilitati moderne ( incalzire centrala, sistem de climatizare, ventilare, cablu tv, internet, telefon).

       Hotelul dispune de o sala de conferinte de 45 locuri, dotata cu aparatura audio-video (flipchart, videoproiector, laptop), perfecta pentru intalnirile de afaceri, training-uri, alte reuniuni.

La restaurantul hotelului se servesc preparate din bucataria romaneasca si internationala. Este locul perfect pentru organizarea de receptii, mese festive, nunti,  botezuri. Restaurantul dispune de 50 locuri. In incita hotelului se afla si un modern bar si un salon pentru mic dejun, iar personalul hotelului este ospitalier si pregatit ireprosabil sa satisfaca orice cerinta a clientilor.

Oaspetii hotelului au la dispozitie servicii gratuite de room service iar contracost  inchirieri autoturisme, transfer de la si la aeroport. Hotelul dispune de parcare gratuita.

 Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

3 răspunsuri la „Hotel Armonia ****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *