Hostel Rivoli ***

Hostel Rivoli *** este amplasat intr-o zona linistita din Sectorul 3 al Bucurestiului, langa Parcul Titanii, intr-o cladire noua, moderna.

Hostel Rivoli ***

Fiind situat in imediata apropiere a marilor complexe comerciale (Dragonul Rosu, Europa, Real, Metro, Praktier si la 7 minute de centrul orasului, hostelul este preferat atat de turisti cat si de oamenti de afaceri.

Din zona se poate ajunge rapid cu autoturismul, metroul, taxi-ul, mijloacele de transport in comun, in orice punct de interes al Bucurestiului.

Cele 6 camere duble matrimoniale si 2 twin sunt mobilate clasic, elegant, si dotate cu aer conditionat, acces la internet de mare viteza, cablu tv, televizor, minibar,baie cu cabina de dus, pentru confortul si relaxarea clientilor hostelului.

Restaurantul hostelului, amenajat pe doua nivele si avand si o terasa eleganta, ofera meniuri din bucataria internationala.

Alte servicii oferite clientilor hostelului: transfer de la /la aeroport, fax/imprimanta/copiator, trezire la cerere,spalatorie, curatatorie.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

4 răspunsuri la „Hostel Rivoli ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *