XO Piano Cafe

0

Cu o locatie excelenta, plus o prezentare frumoasa prin mobilier si decoratii XO incearca sa faca ceva ce nu are concurenta in Bucuresti: un loc elitist, calitativ mult peste localuri gen Laptarie (care-si au farmecul lor, ce-i drept, dar care te obosesc daca ai peste 18 ani), in care muzica predominanta este jazz-ul. Au mai fost cateva incercari inainte, ultima pe care mi-o amintesc este legata de fosta Mica Elvetie de langa Gradina Icoanei, care au sfarsit prost, neputand fi sustinute financiar. O fi fost managementul defectuos sau o fi lipsa unei clase bucurestene bine educate dar si cu ceva bani in buzunar?
XO Piano Cafe nu este pentru studenti sau militari in termen, preturile pot parea prietenoase, dar cocktail-urile lor sunt cu ceva clasa peste majoritatea (nu in multe locuri gasesti cocktail-uri pe baza de sampanie, si nu putine!). Nici in priivinta alcoolului nu stau rau, selectia de cognac-uri mergand pana la niste XO-uri de referinta. Ar fi loc de mai bine la selectia de prajituri, pe care selectie orice feminina o asorteaza in general la un cocktail pe masura.
Concluzia este: good value for good money! Daca vreti sa va rasfatati intr-un stil exclusivist, XO Piano Cafe e o optiune care trebuie luata in considerare.
 

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.