Whatever Works

0

Whatever Works (Ce o fi, o fi..) este o comedie romantica despre dragostea cu probleme dintre o tanara fata si un batran ghinionist. Boris Yellnikof este un geniu al fizicii care nu a avut mult noroc in viata. Acesta si-a ratat casnicia, premiul Nobel si chiar sinuciderea. Batranul locuieste singur pana cand intr-o zi apare la usa sa, o tanara fugara, Melody, flmanda si inghetata. Boris ii ofera acesteia locuinta sa pentru cateva nopti iar Melody se instaleaza usor.

Intre cei doi incepe sa se infiripe sentimente de dragoste si acestia decid sa se casatoreasca. Un an mai tarziu,  sosirea neasteptata a mamei fetei, perturba fericirea cuplului cand Marietta mama lui Melody afla ca fica sa este maritata cu un batran excentric. Marietta incearca sa destrame casnicia ficei sale, prezentandu-i acesteia un tanar pe nume Randy Lee James. Putin cate putin, descurajata de pesimismul sotului ei, Melody incepe sa se simta atrasa de Randy.

Situatia se complica si mai mult atunc cand John, tatal lui Melody si sotul Mariettei, ajunge in oras pentru a-si recupera sotia si fica.

Whatever Works infatiseaza situatii de fericire si disperare, in care presonajele leaga si dezleaga relatii, cautand fericirea.


Woody Allen
revine la New York pentru o comedia Whatever Works in care detine secretul din spatele povestii unui mizantrop si unei tinere fugare naive.

Regie: Woody Allen
Scenografie: Woody Allen
Durata: 92 min
Gen: comedie romantica
Distributie: Larry David, Michael McKeanm, Carolyn McCormick, Adam Brooks, Lyle Kanouse, Clifford Lee Dickson, Yolonda Ross, Samantha Bee

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.