Vrei să-ți refaci dantura printr-o procedură minim invazivă? Alege sistemul Fast and Fixed!

0

Îți este teamă de stomatolog, dar trebuie neapărat să îți refaci dantura? Apelează la Fast and Fixed, un tratament minim invaziv care îți va oferi ocazia să te bucuri de o dantură nouă în doar 24 de ore.

Știința a făcut progrese uimitoare în ultimii ani, iar rata de succes a tratamentului cu implanturi este de aproape 100%. Rezultatele sunt excepționale, așa că toți medicii îl recomandă.

În plus, progresele din medicină au dus la dezvoltarea unui sistem de restaurare dentară care folosește un număr mai mic de implanturi decât tratamentul clasic. Este vorba despre sistemul Fast and Fixed, un tratament revoluționar care îți poate oferi rapid o dantură nouă. Dacă prin intermediul metodei tradiționale, se foloseau între 8 și 10 implanturi pentru fiecare arcadă, prin sistemul Fast and Fixed se utilizează doar 4 implanturi în mandibulă sau 6 în maxilar.

În plus, acest sistem elimină necesitatea altor intervenții chirurgicale precum operația de sinus lifting și adiția osoasă. Tratamentul folosește din plin osul de susținere a dinților, așa că nu mai sunt necesare alte proceduri. Din acest motiv, este considerat a fi minim invaziv pentru pacienți.

Descoperă designul inovativ al sistemului Fast and Fixed

Tratamentul presupune inserarea unui număr redus de implanturi, pentru că acestea au un design inovativ. Implanturile sunt mai lungi și au o structură diferită față de cea clasică, asigurând stabilitate maximă.

Totodată, trebuie să știi că diferă și modul de inserare a implanturilor. Două dintre implanturi se inserează în poziție oblică, pentru a susține forțele masticatorii mari care apar în zona dinților laterali.

Fast and Fixed

Bucură-te de dinți ficși în doar 24 de ore!

Nu mai trebuie să aștepți o perioadă îndelungată de timp pentru a te bucura de o dantură nouă cu un aspect impecabil! Acest sistem de înlocuire imediată a dinților îți va oferi șansa să te bucuri de noua dantură în doar 24 de ore de la intervenție.

Fast and Fixed a fost dezvoltat de renumita firmă germană Bredent, lider mondial, cu o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu. Pacienții care optează pentru acest tratament nu mai trebuie să aștepte câteva luni de zile pentru ca implanturile să se integreze în os, așa cum se întâmplă în cazul tratamentului clasic.

Lucrarea provizorie este atașată în aceeași zi cu inserarea implanturilor, obținându-se astfel un rezultat impresionant. În plus, odată cu acest tratament, pacientul își va îmbunătăți masticația, își va recăpăta încrederea de sine și sănătatea orală.

Alege clinicile Dental Excellence și vei beneficia de cele mai bune servicii stomatologice! În urma vizitei la clinică, te vei întoarce acasă cu o dantură perfectă, care îți va permite să te bucuri de alimentele tale preferate, dar și de un look demn de invidiat.

Vei putea obține într-o singura zi o dantură noua, fară să treci prin proceduri riscante sau dureroase. În plus, dacă vei apela la Dental Excellence, costurile sistemului Fast and Fixed vor fi cu mult mai mici decât ale sistemelor de implanturi tradiționale. Programează-te acum la o consultație de specialitate și află de la medicul specialist dacă acesta este tratamentul potrivit pentru tine.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.