.
3

Viziteaza targurile de Craciun din Viena, Praga si Budapesta cu Romfour!

0

Craciunul se apropie cu pasi repezi iar goana dupa cadouri a inceput de ceva vreme. Unii aleg sa mearga in mall, atii fac comenzi online iar ceilalti aleg…targurile de Craciun. Serios, cand ai cumparat ultima data un cadou de la un targ de Craciun? Unele pot fi chiar interesante, mai ales daca vorbim de lucruri handmade. Spre exemplu, un lucru destul de interesant vazut de curand a fost un stand plin de unelte facute din ciocolata! Pun pariu ca cei pasionati de mestesugarit ar fi destul de incantati de un astfel de cadou.

Revenind la targurile de Craciun, am putea spune ca cele din Viena, Budapesta si Praga ar putea fi destul de interesante atat ca si experienta de calatorie cat si pentru o sesiune de cumparaturi de cadouri pentru cei dragi. Avand in vedere faptul ca de Sarbatori, bugetul se imparte intre diverse “prioritati”, o vizita scurta la un targ de Craciun din alta tara nu ar trebui sa insemne o cheltuiala foarte mare. Tocmai de aceea, transportul la un pret accesibil reprezinta un punct de interes. In acest sens, Romfour Transport International de Persoane a pus la dispozitia tuturor celor care isi doresc sa mearga in special la targurile de Craciun din Europa, o serie de oferte. Spre exemplu, o calatorie Romania – Budapesta costa doar 39 EUR, si Romania Viena sau Praga, costa doar 49 EUR.

Iar pentru un plus de motivatie, am facut o lista cu principalele targuri de Craciun din Viena, Praga si Budapesta:

Targurile din Viena:

In fiecare an, sute de oameni asteapta nerabdatori sa mearga la magicele targuri de Craciun din Viena unde de regula iarna, aproape fiecare piata mare din oras se transforma intr-un targ de Craciun. Anul acesta sunteti asteptati cu decoratiuni, surpize, jocuri de lumini, arome, standuri traditionale si ateliere mestesugaresti care fac atmosfera de Craciun cu adevarat magica. Asta, fara sa mai aducem in discutie patinoarele si concertele live.

Asadar, principelele targuri de Craciun din Viena pe care le recomandam sunt:

  • Vienna Christmas World on Rathausplatz (17 November – 30 December 2017)
  • Christmas Village on Maria-Theresien-Platz (22 November – 26 December 2017)
  • Christmas Village at Belvedere Palace (24 November – 26 December 2017)

Targurile de Craciun din Praga

Se stie deja faptul ca Praga este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa, asta mai ales in perioada Sarbatorilor de iarna. Strazile se imbraca in haine de Sarbatoare iar luminile si decoratiunile sunt extraordinare iar in centrul atentiei sunt bineinteles, targurile de Craciun. Iata cateva dintre ele:

  • Târgul de Craciun din Centrul Vechi
  • Târgul de Craciun din Piata Wenceslas
  • Târgul de Craciun din Piata Republicii
  • Târgul de Craciun din Vinohrady si multe altele

Targul de Craciun din Budapesta este cel mai colorat loc in acest moment din capitala Ungariei! In acest an, acesta a fost inaugurat pe 10 noiembrie si va ramane deschis pana in ultima zi din an (partea cu mancare si bauturi) si pana pe 28 de decembrie, zona cu suveniruri.

Targurile va asteapta! Rezervati-va chiar acum bilet si petreceti o minivacanta extraordinara! Iar daca ati gasit interesant acest articol, dati-i share si prietenilor!

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.