Vagabondul milionar (Slumdog Millionaire)

0

Aceasta este povestea lui Jamal Malik, un orfan in varsta de 18 ani, venit direct din mahalaua Mumbaiului si care este pe cale sa faca fata celei mai importante zi din viata lui.
Sustinut de o natiune intreaga, Jamal trebuie sa mai raspunda la o singura intrebare pentru a castiga fabuloasa suma de 20 de milioane de rupi, la versiunea indiana a emisiunii ”Vrei sa fii milionar?”. Numai ca in momentul in care filmarile la emisiune sunt intrerupte pana a doua zi, politia il aresteaza pe Jamal suspectandu-l ca triseaza; cum poate sti atat de multe lucruri un simplu baiat de pe strada?
Disperat sa-si demonstreze nevinovatia, Jamal le istoriseste povestea vietii lui din mahala, unde a crescut alaturi de fratele sau, toate aventurile prin care au trecut, pana si intalnirile nefericite avute cu mafiotii locali.
Un capitol cu totul special nu putea lipsi din povestire. Este vorba despre Latika, fata pe care o iubeste de cand se stie si incearca neincetat sa o gaseasca. Fiecare capitol al povestii din ce in ce mai complexe ascunde raspunsul la una dintre intrebarile jocului. O singura intrebare insa pare a nu-si gasi raspunsul: ce cauta la acest show un copil pe care nu il intereseaza banii? Atat inspectorul, cat si 60 de milioane de spectatori sunt pe cale sa afle raspunsul direct de la Jamal.
Distributie: Dev Patel, Anil Kapoor, Freida Pinto
Data aparitiei: 13 Martie 2009
Durata: 135 min
Produs de: Celador Films
Scenarist: Simon Beaufoy
Costume: Suttirat Anne Larlarb
Coloana sonora: A.R. Rahman
Sursa scenariu: Vikas Swarup – romanul ”Slumdog Millionaire”
Regie: Danny Boyle, Loveleen Tandan
Data/Ora: Vineri,Luni-Joi 14:45 17:15 19:45 22:15 Sambata,Duminica 12:15 14:45 17:15 19:45 22:15
Gen: Crima,Drama,Romantic
Locatie: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.