UPC si cei trei imbecili din bucatarie

0

Mi-am amintit zilele astea de reclama celor trei retardati UPC care sareau ca dementii prin bucatarie. Asta fiindca de pe 15 iunie pana astazi, ”o doamna” (asa cum spune serviciul tehnic internet UPC, asa va scriu si eu), ne fura sistematic IP-ul. Baietii chei de la tehnic persoane juridice n-au mai prididit de treaba, asigurandu-ne de la o zi la alta ca problema s-a rezolvat. Acesti campioni ai spaghetei pe chelie (pe  numele lor: Adrian Micu, Stefan Ioan, G. Magadan, Silviu Nunu, Nimbasanu sau ceva de genul) au reusit sa ne reguleze prin bucataria UPC, lasandu-ne fara net zilnic, remediind marea problema a hotiei IP-ului pentru maximum cateva ore. N-a fost zi de la Dumnezeu sa nu trebuiasca sa sunam la ei, sa le ascultam vocile calme si relaxate (deh, ei puteau trimite e-mail-uri, nu pierdeau contracte, etc), asigurandu-ne ca totul e rezolvat. Pentru cateva minute sau, in cele mai bune cazuri, pentru cateva ore.
Ieri, pe 20 iunie, primim un e-mail protocolar: anunt bombastic de la domnul Leonard Radu: ne schimbau IP-ul!
Altfel n-au fost in stare sa protejeze un IP cumparat de firma noastra de aproape 3 ani! Noile setari urmau sa intre in vigoare de la orele 18:00 (20 iunie). Evident nu functiona nimic, asa ca iarasi am contactat serviciul tehnic… Silviu Nunu ne spune senin si cu privire lucie (cel putin asa i-o banuim), cum ca trecerea s-a facut abia ieri si e posibil sa mai dureze pana se propaga in retea.
Mai, nune mare, dumneata crezi ca o firma care va plateste 200+ euro/luna pentru serviciile astea infecte, in care de doua saptamani PLATITE nu reusim sa avem net continuu mai mult de cateva ore, poate sa astepte pana cand vi se propaga voua spaghetele prin bucatarie?!
Sau sa ne luam niste porumbei? Cheliosi sau nu?


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.