Un nou spectacol semnat Tudor Gheorghe: Chemarea pasarii de acasa

0

“Chemarea pasarii de acasa” este numele urmatorului spectacol semnat de Tudor Gheorghe, un eveniment unic si inedit, asa cum ne-a obisnuit maestrul. Permanenta dragoste fata de publicul sau, dar si aprecierea pe care o primeste si o pretuieste, il onoreaza, si, in acelasi timp, il determina sa se reinventeze de fiecare data si sa revina cat mai des in fata acestuia cu noi reprezentatii.


Spectacolul “Chemarea pasarii de acasa”
va cuprinde opere insemnate ale poetului si prozatorului Mircea Micu, ale carui volume, tiparite inainte de revolutie, precum si cele de dupa, au cunoscut o larga audienta in randul cititorilor, fiind publicate intr-un tiraj de peste un milion de exemplare.

 

Dupa “Stagiunea permanentelor frumuseti” ce s-a bucurat de un succes enorm, iata ca infatigabilul Tudor Gheorghe a pregatit, in stilu-i caracteristic, aceasta noua premiera remarcabila ce continua scopul maestrului de a aduce in atentia tuturor imaginea in stare pura a poeziei romanesti.

Spectacolul “Chemarea pasarii de acasa” sustinut de Tudor Gheorghe se va concretiza printr-un turneu in intreaga tara, iar la Bucuresti reprezentatia va avea loc in data de 14 mai, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului.
Bilete se pun in vanzare incepand cu data de 23 martie 2010.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.