Twin Tower Barba Center – Sala Macedonia

0

Joi, ora 18:30 TWIN TOWER BARBA CENTER, primul complex hotelier localizat intr-un centru business, va sarbatori deshiderea oficiala a salii Macedonia, noua sala de evenimente din cadrul ALEXANDER HOTEL.

Cu o investitie privata de peste 60 de milioane de euro, Twin Tower Barba Center este unul dintre cele mai somptuoase centre business localizat in Pipera, cu siguranta viitorul “La Défense” al Bucurestiului.

Intr-o perioada economica guvernata de incertitudine, aceasta investitie de succes este menita sa redefineasca conceptele de lux si de calitate pentru a le face accesibile unei clientele cat mai vaste.

Deschis la inceputul anului 2008, complexul hotelier ALEXANDER HOTEL***** face parte  din Twin Tower Barba Center format din doua imobile de birouri cu o suprafata totala construita de peste 60.000mp.

Fiind primul complex hotelier localizat intr-un centru business, cu access facil atat spre centrul orasului cat si dinspre aeroport, ALEXANDER HOTEL este destinatia perfecta pentru orice ocazie sau tip de eveniment, reusind sa satisfaca cele mai inalte exigente.

Complexul hotelier include un hotel de 5 stele, un hotel de 4 stele ce urmeaza a fi deschis in cursul acestul an, un Aparthotel de lux, 4 Sali de conferinta ultradotate, 4 sali de evenimente, 2 restaurante elegante, 2 terase, 2 restaurante-autoservire, o pizzerie, si 500 locuri de parcare pazite si supravegheate video.

Noua sala Macedonia, la fel ca si salile Olimpia, Alexander si Pella, poate fi reamenajata si reorganizata pentru a gazdui orice tip de eveniment, fiind dotata cu echipament complex audio si video, ecrane de proiectie si proiectoare video pentru conferinte sau traininguri, transformandu-se cu usurinta in spatii pentru bufet-catering, mese de cocktail, mese clasice pentru nunti cu loc special amenajat pentru DJ, spatiu de dans si scena.

Lansarea va avea loc, joi 14 mai, incepind cu orele 18:00 la ALEXANDER HOTEL, Sos. Pipera – Tunari nr. 1/VI.

Evenimentul organizat pentru deschiderea oficiala a salii Macedonia, se anunta a fi plin de surprize pregatite de organizatori, urmand a fi incheiat cu o petrecere cu specific.

Alaturi de colaboratori, companii multinationale de renume, agentii de turism, agentii organizatoare de evenimente, nume sonore din cadrul mass-media, se vor numara printre invitati personalitati din lumea culturala, mondena, sport si politica.

Accesul se face pe baza invitatiei sau prin confirmare telefonica la 0724.369.413. Daca doriti sa luati parte la acest eveniment si nu ati primit inca invitatie din partea noastra va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa marketing@alexanderhotel.ro .

 

 

Data/Ora: 18:30
Locatie: TWIN TOWER BARBA CENTER

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.