.
3

33 Comments

 1. udrescu george on

  Ma intereseaza costul unui bilet economic DUS INTORS cu toate taxele incluse BUCURESTI – MUNCHEN in perioada aprox 01 IULIE-01 AUGUST 2006 , (2 persoane -adulti),cu cat timp inainte se pot face rezervari, de la ce agentie din Rm Valcea, jud Valcea se pot ridica biletele (si un numar de telefon) si orarul curselor. Va multumesc. Astept raspunsul d-tra la adresa adriateodora@yahoo.com

 2. Stanica Nicoleta Daniela on

  Buna seara, as dori sa stiu cat ma costa un bilet economic pt o persoana Bucuresti – Malaga ( Spania ) dus intors in perioada 29. 06. 06 – 15. 07.06 cu toate taxele incluse.
  Daca aveti si oferte speciale, va rog sa mi le trimiteti.
  Va multumesc, Dana Stanica

 3. ozarchevici mirela on

  as dori sa stiu daca linia aeriana Turkish Airelines efectueaza zboruri charter Bucuresti – Izmir.
  de cate ori pe saptamana.

  Va multumesc

 4. ndumitrescu on

  Ma intereseaza costul unui bilet economic DUS INTORS cu toate taxele incluse BUCURESTI -PAPHOS pt o persoana -adult,cu cat timp inainte se pot face rezervari, de la ce agentie din Rm Valcea, jud Valcea se pot ridica biletele?

 5. Morariu Florina on

  Ma intereseaza costul unui bilet dus-intors Bucuresti-Amsterdam, cu toate taxele incluse. Perioada 29-31 August 2006 si daca acordati reduceri pentru studenti.Multumesc.

 6. adriana ranca on

  Buna,
  Ma intereseaza ruta, orele si costul unui zbor, Sibiu, sau Bucuresti ………Vigo, Spania, cu plecarea in 26.09.2006 , si intoarcerea in 29.09.2006.
  Multumesc

 7. BARSAN ANDREEA on

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa-mi spuneti cat costa un bilet dus intors bucuresti – madrid, pt o persoana, cu escala si fara escala, incepand cu data de 1 septembrie.

  Va multumesc anticiat!
  andreea barsan

 8. Popescu Ionela on

  Buna ziua
  As dori sa stiu si eu costul unui bilet economic dus-intors Bucuresti-Izmir, cu toate taxele incluse, pentru 2 persoane adult cu plecare in 28.12.2006 si intoarecere in 05.01.2007. Sau daca exista oferte speciale pentru aceasta cursa.

  Va multumesc

 9. Covaci Mihaela on

  Aveti CELE MAI PROASTE servicii. Poate o sa va reveniti si voi intr-o suta de ani.
  SUCCES

 10. Petrea Caldararu on

  Ma intereseaza costul unui bilet economic DUS INTORS,valabilitate 3 luni, cu toate taxele incluse BUCURESTI – DOHA(QATAR) in perioada aprox 06.OCT-30.NOV.2006 ,(1 PERSOANA),cu cat timp inainte se pot face rezervari, de la ce agentie din BRASOV, jud BRASOV se pot ridica biletele (si un numar de telefon) si orarul curselor. Va multumesc.

 11. Valentina barna on

  Buna seara ,
  Ma interseaza cat ne costa 8 bilete de avion, 7 adulti + 1 copil 6 ani, in Antalya pentru 29.12.2006-02.01.2007 cu toate taxele incluse.

 12. vasiliu mihaela on

  ma intereseaza costul unui bilet economic cu toate taxele incluse ZURICH-IASI,DUS-INTORS,in perioada 1 augus-15august 2007,2peroane adulti,cu cat timo inainte se pot face rezervari si un nr de tel de la o agentie din zurich de unde pot ridica biletele,pretul sa fie franci elvetieni.multumesc.astept raspuns la adresa de email miha_cristine@yahoo.com

 13. ROMAN DANIEL on

  BUNA ZIUA va rog sa mi spuneti si mie cat costa un bilet dus intors bucuresti-cipru

 14. florin parvu on

  VA ADRESEZ RUGAMINTEA SA IMI TRANSMITETI DACA EXISTA VREO PROMOTIE PENTRU 1 BILET AVION TAROM SAU TURKISH AIRLINESM BUH-IST-BUH PLECARE BUH 23.02.2007,VINERI SEARA IAR INTOARCEREA DE LA IST 26.02.2007 LUNI LA PRIMA ORA.cU MULTUMIRI!

 15. steliac nela on

  Buna ziua,as dori sa stiu cat cost un bilet de avion economic dus/intrors cu toate taxele incluse de la bucuresti la izmir in perioada 13-17 iunie 2007 si cand se poate face reyervarea si unde. Va multumesc.

 16. Buna ziua,as dori sa stiu cat cost un bilet de avion economic dus/intrors cu toate taxele incluse de la bucuresti la izmir in perioada 1-15 august 2007 si cand se poate face rezervarea si unde. Va multumesc.

 17. irimia mihaela on

  ma intereseaza sa rezerv un 3 bilete de avion astfel:
  plecare 17 iunie din bucuresti dimineata spre antalya 2 adulti un copil.
  intoarcere in 24 iunie antalya-istanbul.
  de stat in istabul pana pe 27 iunie cu intoarcere bucuresti pe 27 iunie seara la 18.00,

 18. OCHIANA GETA on

  ma intereseaza costul unui bilet dus intors BUCURESTI-DOHA, QATAR va multumesc mult de tot,perioda mai exact august 2007

 19. Kasim Agha on

  Bayram fericit.ma intereseaza un bilet doua persoane si un copil {Bucuresti-Alep.Syria-Bucuresti}in perioada Ianuarie,Febroarie/2008.Prin ce ruta si costul biletului ?

 20. shah ahmad on

  Dear Sir,
  Good Day
  I have flight at 16july tk1444 otpist 1045-1210 and tk1056 istkhi 1845-0205.
  but i need to change my flight to next week friday or sunday.
  pls write me or call me at 0729407896

  thanks
  shah ahmad

 21. bianca neagu on

  Buna ziua,

  Ma intereseaza sa stiu daca se poate pentru un bilet de avion cu Turkish Airlines New Delhi- Bucuresti sa se faca plata la Bucuresti cash, direct la biroul Turkish Airlines, iar persoana din New Delhi sa se urce doar in avion fara sa mai plateasca nimic. As mai dori sa stiu care este procedura exact si care sunt extra taxele pentru un astfel de serviciu.

  Multumesc frumos.

  Bianca Neagu

 22. Vasut N. Silviu on

  Buna ziua, am rugamintea daca se poate sa-mi spuneti care sunt condi?iile de zbor cu Turkish Airlines ( ce nu trebuie sa contina bagajele de m̢n?, bagajul de cal?, si greutatea acceptat? de companie), eu zbor ̨n 09.11.2008 din Budapesta РIstanbul РSingapore cu compania mentionata,
  Multumesc anticipat !

 23. buna ziua,
  va rog o oferta ptr plecare pe 25 mai si intoarcere pe 4,5 sau 6 iunie, doua persoane, bucuresti-bodrum-bucuresti
  multumesc

 24. Emilia Gogu on

  Buna ziua. Am dori sa cunoastem posibilitatea de a ajunge in orasul Soci Rusia prin compania d-voastra in data de 8 iulie 2009

 25. Salut.Sunt din Basarabia.Doresc sa fac o rezervare de 2 bilete de la Bucuresti la Baku dar nu am inteles conditiile de plata fiindca din cele citite am inteles ca daca fac plata cu ajutorul cardului trebuie sa efectuezi transferul dat cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de plecare.cum se face eliberarea biletului rezervat si de unde trebuie sa-l ridic.Am facut si inregistrarea la serviciul Miles&Smiles.Cu ce ma poate ajuta serviciul dat.Registrarea am facut-o din simpla curiozitate.merci de raspuns

 26. ma intereseaza un bilet de avion bucuresti johannesburg.la ce pret mi-l oferiti.mersi

 27. ionita tudorache on

  Ma intereseaza un sejur la TURKMENBASI din TURKMENISTAN(la litoralul marii caspice)si transportul cu avionul dus intors pe ruta bucuresti-istambul-turkmenbasi

 28. buna ziua , ma intereseaza si pe mine sa achizitionez 3 bilete dus-intors Bucuresti Otopeni – Johanesburg , mi ati putea spune la ce pret este un bilet, va multumesc frumos!!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.