Top 10 restaurante chinezesti din SUA

0

Top 10 restaurante chinezesti din SUA, organizat de Chinese Restaurant News

1. Ching’s Table (New Canaan, CT) – opereaza 12 de locatii in Connecticut si New York City. Chef si proprietar este Alan Li. Chef Li este in business cu restaurante de mai mult de 28 de ani.

2. Bo Ling’s (Kansas, MO) – denumit dupa numele fondatorilor: Richard "Bo" si Theresa "Far Ling" Ng, Bo Ling’s are sapte restaurante si este in afacere de 28 ani.

3. Wang’s King Seafood Restaurant (OR) – o afacere de familie care opereaza 6 restaurante si e in domeniu de 15 ani.

4. Mr. K’s (NYC, NY) – situat in Manhattan e proprietatea lui Johnny Kao si e in afacere de 30 ani.

5. Ana Mandara (San Francisco, CA) – in San Francisco, proprietatea Ana Mandara

6. Seafood Village Chinese Cuisine (HI) – Specializat in bucatarie chinezeasca,, Japoneza si Asiatica – localizat in interiorul hotelului Hyatt Regency of Waikiki.

7. Happy Harbor (Los Angeles, CA) – restaurant de familei cu specific Cantonez, dim sum si fructe de mare, cu o vechime de 4 ani.

8. Chef Chu’s (Los Altos, CA) – restaurant din Los Altos, langa Stanford University, proprietatea bucatarului Lawrence C. C. Chu de aproape 40 ani !!!

9. Lao Szechuan (Chicago, IL) – situat in Chicago’s Chinatown, Lao Szechuan este o atractie pentru turisti. Chef si proprietar este Tony Hu. Opereaza 4 restaurante.

10. Zine Noodles Dim Sum (Las Vegas, NV) – restaurant de familie localizat in interiorul Venetian Hotel and Casino, Zine Noodles & Dim Sum este condus de Chef Simon Tu, cu peste 20 ani de experienta.

Concursul este deschis tuturor restaurantelor chinezesti din SUA.
In SUA sunt peste 45.000 de restaurante si fast-food-uri chinezesti, cu vanzari anuale de peste 20 miliarde dolari.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.